Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Sylwia Sopot - ocena Restauracja nie polecam!!!! Jedzenie to jakaś pomyłka. Już dawno nie...
~Sylwia Sopot
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 15 lutego 2025

B - ocena Urodzinki słabo prowadzone Pani zamiast zająć zająć się dziećmi chodziła z...
~B
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 10 kwietnia 2024

Olusia 12 - ocena Urodzinki zorganizowane wspaniałe. Dzieci miały atrakcje przez cały czas....
~Olusia 12
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 października 2023

Julia - ocena Bardzo fajne miejsce do organizacji urodzin, miła i pomocna obsługa, wszystko...
~Julia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 października 2023

Danka - ocena Bardzo polecamy! najfajniejsze urodzinki na jakich było nasze dziecko. miła i...
~Danka
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 12 października 2023

Kasia - ocena Niedawno organizowaliśmy urodziny dla 7 latka w tym miejscu i jesteśmy bardzo...
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

didi 29 - ocena świetna sprawa! robiliśmy 10 urodziny i było naprawdę fajnie. dzieci...
~didi 29
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 11 października 2023

Rozczarowana - opinia Byłam tam z rodziną. Od początku nie mogłam dogadać się z kelnerem o imieniu...
~Rozczarowana
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 lipca 2023

Daga - opinia wątek zamknięty Klimatycznie i miło. Pyszne drinki- bardzo duży wybór. Próbowałam też herbaty...
~Daga
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 12 października 2020

Porażka !! wątek zamknięty Przestrzegam wszystkich przed zrobieniem urodzin na tej kręgielni!!!!...
~Hanna Chmielewska
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 października 2019

Super! wątek zamknięty Byliśmy w tej kręgielni z rodziną i naszym 5-cio letnim synkiem. Pani miło...
~Hania
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 10 września 2019

Fajne miejsce z klimatem wątek zamknięty Super miejsce obsługa i ludzie!
~anonim
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 kwietnia 2019

Mega zabawa! wątek zamknięty Byłem ostatnio ze znajomymi w danym miejscu i uważam, że to świetne miejsce...
~Karol
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 3 czerwca 2018

Polecam gorąco wątek zamknięty Dobre jedzenie bardzo smakowała mi tortilla z chrupiącym kurczakiem świeży i...
~Kubuś
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 czerwca 2018

Rewelacja! wątek zamknięty Przepyszne jedzenie, szczególnie polecam pizze :-) atmosfera jak w domu,...
~Moskwa
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 maja 2018

Dobra miejscówka! wątek zamknięty Mieszkam od niedawna w Gdańsku, trafiłem ze znajomymi do Mk Bowling i z...
~Misiek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 24 maja 2018

NIGDY WIĘCEJ wątek zamknięty Organizowałam imprezę niespodziankę mojemu facetowi. Zarezerwowałam tor kilka...
~Kasia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Urodziny dziecka wątek zamknięty Niestety myślałam, że będzie lepiej. Niejednokrotnie organizowałam urodziny...
~Ania
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 28 listopada 2017

Miło spędzony czas wątek zamknięty Klimatycznie, fajnie, miło, drinki bdb :), obsługa miła.
~anonim
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 16 listopada 2017

Odradzam wątek zamknięty Wykupione godzina na kręgielni w grouponie. Po niecałym tygodniu KTOŚ...
~Piotr Świtalski
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 19 sierpnia 2017

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
369

251

wątków

do góry