Widok

Krem nawilżający 40+

Moja mama ostatnio skarży się na bardzo suchą skórę na twarzy i szuka jakiegoś dobrego nawilżającego/natłuszczającego kremu.

Dotychczas używała kremów firmy: CLEANIC, EVELINE dermo code na noc, LIRENE intensywny krem przeciw zmarszczkowy, SOPOT krem brązujący.

Może ktoś z was miał podobny problem i znalazł dobry krem warty polecenia.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a bielenda? to tania firma, bardzo rozbudowana jesli chodzi o ilosc produktów no i ma fajny naturalny sklad :) zerknijcie sobie na maseczke z serii Skin Restart są tanie ale efekt rewelacyjny
no to ja bym polecila serum takie mocno nawilzajace, u mnie fajny efekt :)

zdecydowanie sie zgadzam na notino kupilam ostatnio z bielendy wiele produktow bo mialam juz resztki a chlop wyplate duza przyniosl :D te maseczki sa genialne

raz czy dwa mialam bielendy maseczki ale chyba z innej serii musze tez sprobowac tej :D
a na tym notino kupie jakies dobrej jakosci serum z wyzszej polki??
No kupisz, z senelle na przyklad, fajne jakosciowo kosmetyki, cena nie jest jakas niska ale patrzac na efekty to uwazam, ze warto. W tej drogerii maja ich kosmetyki w ofercie takze poszukaj sobie
dziekował :) juz któryś raz czytam o tych kosmetykach wiec zapewne cos w tym jest

Sprawdź http://mediavector.pl/ktore-kosmetyki-z-azji-kupic-na-poczatek/ wybór bardzo dobry.

Myje zęby, nakładam maść od dermatologa na trądzik, krem spf, zakładam soczewki i często używam kropli nawilżających do oczu wieczorem myję twarz żelem, nakładam krem nawilżający i inna maść od deermatologa

Jesli również macie taką wrażliwą cerę jak ja, polecam kosmetyki od https://verdelove.pl/kategoria-produktu/problemy-skorne/atopowe-zapalenie-skory/ Powinny ją ukoić.

Znakomite jest Serum 7 olejów zamiennik kremów cudownie nawilża, wygładza skóre, odmladza ją . Działa lepiej od kremów

Polecam kremy organiczne ze sklepu Pachnaca Kraina, ja tylko tam zamawiam

Inne tematy z forum Moda i uroda

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

krem do twarzy 30+ (30 odpowiedzi)

Jaki krem lub zestaw kremów do twarzy dla trzydziestolatki polecacie? Macie jakieś sprawdzone...

Sklepy internetowe z odzieżą męską - proszę o opinie (25 odpowiedzi)

Polecilibyście sklepy internetowe, w których można dostać markową, męską odzież?

do góry