Widok

Krem pod oczy richevon

Dziewczyny czy któraś z Was używała moze kremu pod oczy richevon? Zmagam się z dylematem czy kupić czy nie. Z artykułu wynika, ze ma dobry skład:
https://zdrowie.wprost.pl/uroda/10301575/krem-pod-oczy-richevon-eye-pozbadz-sie-niedoskonalosci.html

Mam 25 lat, ale zmagam się od dobrych kilku lat z problemem ze skórą pod oczami. Mam suchą i bardzo wrazliwą skórę i dodatkowo sińce, które codziennie muszę zakrywać korektorem bo są bardzo widoczne (jak sie nie pomaluję, to inni pytają sie mnie co mi jest i czy przypadkiem sie nie rozchorowałam).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Używam tego kremu od dłuższego czasu oraz ostatnio kosmetyczka pochwaliła mnie za stan skóry pod oczami. I sama pytała sie mnie czego używam, a używam właśnie tego kremu. Nie byłam do niego przekonana z uwagi na cenę. Ale jest wydajny tak wiec jeszcze mam go sporo w opakowaniu. Miły kosmetyk, ktory dobrze nawilża, a przy tym znacznie zmniejsza widoczność zmarszczek.

W rankingach kosmetyków pod oczy jest obecnie na pierwszym miejscu co mnie nie dziwi bo sama rownież bardzo go lubię https://portalkosmetologiczny.pl/ranking/krem-pod-oczy-przeciwzmarszczkowy-zestawienie-najlepszych-kosmetykow/ . W składzie znajdziesz same naturaln składniki ( mila odmiana od tego co serwuje wiele firm). .Serum ma kremową konsystencję, która zapewnia dogłębne nawilżenie i odżywienie! Nie powoduje łzawienia oczu (a o to u mnie nie trudno). Ja na razie nie zamierzam zmieniać :)

Widocznie trzeba wypróbować :)

Wyglada ciekawie po skladzie ale nie probowalam jeszcze.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Sukienka na wesele (23 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście dostanę ładną sukienkę, nie oklepaną, nie świecącą satyną jak psu jajca i...

Włosy i szampony najróżniejsze :) (97 odpowiedzi)

Używałam Head & Shoulders, mam wrażenie, że się "popsuł", więc zmieniłam na Timotei...

Powiększanie piersi (4 odpowiedzi)

Czy ktoś moze polecić dobra klinikę?

do góry