Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mateusz - ocena Sugerując się pozytywnymi opiniami wybraliśmy firmę do montażu klimatyzacji....
~Mateusz
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 lutego 2025

Marcin W - ocena Pełen profesjonalizm. Potrzebowałem założyć pierwszą w życiu klimatyzację, od...
~Marcin W
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 7 sierpnia 2024

Małgorzata - ocena Pełen profesjonalizm przy wyborze i montażu urządzeń. Z dużą dbałością o...
~Małgorzata
-

ostatnia odp. 7 miesięcy temu

dodano: 5 lipca 2024

Dominik Okuliński - ocena Jestem bardzo zadowolony z Panów wyników pracy. Cała interakcja z tą firmą to...
~Dominik Okuliński
-

ostatnia odp. 8 miesięcy temu

dodano: 24 czerwca 2024

P K - ocena Absolutnie bez żadnych zastrzeżeń. Sprawny kontakt, wycena z kilkoma opcjami...
~P K
-

dodano: 19 czerwca 2024

Rafał H. - ocena Jestem bardzo zadowolony z przebiegu instalacji klimatyzacji. Pan Krzysztof...
~Rafał H.
-

dodano: 13 czerwca 2024

Jakub C - ocena Profesjonalna obsługa i porady. Szybki montaż. Wszystko zgodnie z...
~Jakub C
-

dodano: 12 czerwca 2024

Mirosław - ocena Dobrze, szybko, sprawnie
~Mirosław
-

ostatnia odp. 9 miesięcy temu

dodano: 10 maja 2024

Tomasz - ocena Chciałbym wyrazić bardzo pozytywna opinie o firmie Krio-Tech. Jestem...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 18 marca 2024

Jarek - ocena Profesjonalne podejście, dobre doradztwo, żadnego naciagactwa i porządny...
~Jarek
-

dodano: 10 marca 2024

Bartosz - ocena Wzorowy montaż oraz serwis klimatyzacji przeprowadzony w serdecznej...
~Bartosz
-

dodano: 8 marca 2024

Kasper - ocena Firma Krio-Tech to profesjonalne, życzliwe i uczciwe podejście do klienta....
~Kasper
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2024

Leszek - ocena Wszystko w porządku. Sprawnie, uprzejmie, w terminie. Profeska
~Leszek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 lutego 2024

Natalia - ocena Bardzo profesjonalna, bardzo sprawna i bardzo miła współpraca. Wszystko...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 grudnia 2023

Agata Strzyga - ocena Profesjonalny montaż, jestem zachwycona. Każdemu bardzo polecam!
~Agata Strzyga
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 1 grudnia 2023

Artur - opinia Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa. Takich firm na rynku potrzeba
~Artur
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 8 lipca 2023

Karol - opinia Z firmy Krio-Tech skorzystałem z polecenia i się nie zawiodłem. Dobrze...
~Karol
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 czerwca 2023

Corvus corax - opinia wątek zamknięty Polecam! Profesjonalne podejście. Szybkie odpowiedzi. Rzetelne podejście do...
~Corvus corax
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 24 lutego 2023

Krzysztof - opinia wątek zamknięty Pełen profesjonalizm i doświadczenie, czysto, estetyczne w dobrej...
~Krzysztof
-

dodano: 6 lutego 2023

Jarosław Rekowski - opinia wątek zamknięty Zdecydowanie polecam firmę KRIO-TECH. Pełen profesjonalizm, elastyczność,...
~Jarosław Rekowski
-

dodano: 2 lutego 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry