Widok

Kriolipoliza- ktoś stosował?

Witam

Proszę o opinię osób stosujących ten zabieg, czy w ogóle warto? jaki efekt?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
podbijam, ktoś coś wie?
Może się przyda:
http://zdrowie.trojmiasto.pl/Kriolipoliza-gdzie-w-Trojmiescie-mozna-wykonac-zabieg-n76827.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
chyba nikt tego nie stosował

Ciekawe, nie słyszałam o tym zabiegu. Jest stosunkowo niedrogi.
Tabletki na odchudzanie - https://garciniacambogiaactives.pl Polecam serdecznie produkt , po stosowaniu widoczne efekty. Połączenie zdrowej diety , sportu i tabletek przynosi szybkie rezultaty. Polecam
Kriolipoliza to zamrażanie tkanki tłuszczowej, działa na luźniejszą tkankę tłuszczową, dlatego lepiej udać się do lekarza i dowie się czy na daną część ciała można zastosować terapię kriolipolizą http://kriolipoliza.waw.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbija temat. Może jest ktoś, kto stosował ta metodę? Sama chce się wybrać na taki zabieg prawdopodobnie do laserdelux, ale mało na necie prawdziwych opinii.
Nikt widzę nue chcę się wypowiedzieć, wobec czego ja zdecydowałam się zaryzykować i umowilam się na zabieg. Jeżeli kogoś to by interesowało mam zamiar prowadzić całą dokumentację fotograficzną i pomiary zmian o ile takie będą. Już od jakiegoś czasu zmieniłam sposób odżywiania, schudłam juz dość dużo, teraz chce się dopomóc. Może chociaż wydana kasa zmobilizuje mnie do jeszcze większej walki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Cześć polecam wszystkim kriolipolize. Dzięki niej już po dwóch zabiegach straciłam 8 cm w udach i pośladkach. Zabieg sam w sobie jest bardzo przyjemny, bezbolesny, trwa ok godziny. To zamrażanie tkanki tłuszczowej. Uważam, że cena zabiegu jest trochę wysoka jednak skuteczność gwarantowana. Ja miałam szczęście i znalazłam super oferte na gruponie na te zabiegi, wystawiła ją klinika Amaryllis z Bytomia, na prawdę warto !!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Tak tylko ktore urzadzenie naprawde dziala? Na abacosun jest fajny grupon ale czy taknto dziala?
Nikt tego nie robil?
Witam ja jestem zainteresowana Pani doświadczeniami z kriolipoliza bo właśnie od pewnego czasu mam zamiar sie wybrać tylko nie wiem czy warto i do jakiego salonu się udać;)
W koncu sama sie przekonalam, ze....nie warto....zaplacilam prawie 1000 zl(jestem 3 mies po zabiegach) i niestety efekt zaden...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
niestety aby usunąć tkankę tłuszczową trzeba usunąć komórki. Jedyną w 100% skuteczną (lecz obarczona najwiekszym ryzykiem) procedurą jest liposukcja.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam wybieram się na kriolipoliza, chciałam zapytać jak Pani efekty czy warto i czy Pani by a zadowolona?
I jak efekty?

Moim zdaniem zdecydowanie warto, jestem już po 2 zabiegach i widzę wyraźną różnicę. Skóra jest napięta, elastyczna i widać, że tego tłuszczu jest mniej. Robiłam zabieg w Perfect Look Clinic w Gdańsku (https://perfectlook.clinic/) i z czystym sercem polecam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Witam.Korzystałam z zabiegu.Efekty super .Polecam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie znam

Inne tematy z forum Zdrowie

Gadżety erotyczne dla kobiet (5 odpowiedzi)

Witam Od pewnego czasu jestem samotna. Brakuje mi seksu. Myślałam żeby kupić sobie jakiś...

Depresja (30 odpowiedzi)

Od kilku tygodnia jestem leczony z powodu depresji , będącą wynikiem stresu związanego z...

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

do góry