Widok
Kris - opinia
Szkoła nastawiona wyłącznie na zysk i na zajęcia sportowe. Co prawda 3 lata temu zmienił się Dyrektor (i w sumie teraz jest OK), ale to właściciel decyduje o np. kwestiach inwestycyjnych. A to prywaciarz i ma to w nosie. Brak pomysłu na tą szkołę i jak ktoś nie chce się skupić wyłącznie na sporcie (gimnastyka na b. wysokim poziomie), to lepiej dziecko ze szkoły zabrać :( Szkoda, bo jest tam potencjał...
Moja ocena
Olimpijczyk
kategoria: Szkoły prywatne i społeczne
poziom nauczania: 2
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 1
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6
Też mam taką opinię. To jeszcze by jakoś działało, bo potencjał jest, ale ten prezes prywaciarz to jest wrzód tej placówki. Nigdy nie lubiłem słowa prywaciarz, ale jak się go pozna to słowo nabiera znaczenia. Pomijam już brak kultury osobistej itp. Polecam dla ciekawości się z nim umówić i zobaczycie coś czego sobie nawet nie wyobrażacie. Taki człowiek i to jeszcze w edukacji dzieci? To jest patologia. Współczuję wszystkim którzy mieli z nim do czynienia. Szkoła i przedszkole ma potencjał, ale wszyscy z jakimikolwiek pomysłami są przez niego pacyfikowani lub wyrzucani z placówki! Znam takie osoby i z rozmów wynikało, że tak się dzieje zawsze. Zresztą ma już kilka spraw sądowych. Szkoda tych wszystkich nauczycieli i dzieci którzy tam są.