Widok

Kroke

Kroke Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Kroke, 13 lipca 2008 godz. 20:00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fantastyczne Kroke !

Giganci z Krakowa - zespól Kroke - znowu w Sopocie !!! Dzięki Pani Dyrektor Krzywego Domku Urszuli Wielochowskiej i jej managerowi - Pani Annie, Sopocki Festiwal Kultur "Krzywy Domek 2008" nabiera coraz to ciekawszych "barw".

Super Imprezy

Super. Dziękuję za dzień Skandynawii. Wspaniałe foty i prowadzenie. Będę na Kroke na pewno.

będzie ciekawie

Słyszałam wiele o Kroke a ostatnie imprezy, na których byłam w Krzywym Domku były fantastyczne:) WIELKIE dzięki Pani Dyrektor i Pani Maneger Ani.

Podziękowania

Szanowni Państwo,
serdecznie dziękuję za miłe słowa. Będąc Sopocianką zawsze zależało mi, aby w Sopocie występowali interesujący artyści, aby pokazać też inne kultury. Państwa zadowolenie jest dla mnie najwyższą oceną. Mam nadzieję wkrótce zaprezentować Państwu kolejnych ciekawych artystów.
Dziękuję i pozdrawiam Wszystkich !!!

Brawo dla Krzywego Domku

Bardzo fajnie, iż w Krzywym Domku wystąpi zespół KROKE. To miejsce staje się nowym miejscem kulturalnym Sopotu. Moze zrobić z niego Centrum wystaw i koncertów dla wyselekcjonowanego odbiorcy???

od managera Sopockiego Festiwalu Kultur "Krzywy Domek"

W odpowiedzi na jeden z komentarzy, dodam, że Krzywy Domek staje się powoli takim właśnie centrum kulturalnym Sopotu, ale nie tylko dla "wybrańców". Każdy, kto w jakiś sposób interesuje się np. malarstwem, rzeźbiarstwem, fotografią, muzyką, taką, jaką prezentują artyści, których zapraszamy, znajdzie coś dla Siebie. Czy taka propozycja kulturalna będzie Państwu odpowiadać, to pozostawiamy Państwa ocenie i oczekujemy na opinie.
Serdecznie pozdrawiam Wszystkich !!!

Elitarny Krzywy Domek

Jestem Sopocianka i nie zgadzam się z Panią Mnager. W Sopocie jest wiele miejsc dla tak zwanych mas a my przecież chcemy by nasze miasto było kurortem. Stąd Krzywy Domek, oryginalny w swej budowie, powinien oferować swoim mieszkańcom i turystom coś innego, wysublimowanego.

Chyba mamy już dość festynów, jesteśmy tym po prostu zmęczeni.

Dyrekcja powinna stawiać na kulturę i rozrywkę przez wielkie litery.

do Pani Elizy

Pani Elizo,
przepraszam, ale może źle się wyraziłam. Chodziło mi właśnie o kulturę przez duże K, ale jedni z tej kultury lubią oglądać rzeźby, inni malarstwo, a jeszcze inni - słuchać muzyki.

zespół wysokiej klasy ale ta autopromocja dyr i managera to śmieszne, pachnie komuną , podziękujcie sobie juz przed festiwalem ,że było świetnie.

łubu dubu

łubu dubu niech nam żyje prezes naszego klubu, nieeech żyje nam!

Kroke i Sopot

Zespół fantastyczny, a promocja osób, które robią coś dobrego dla miasta, nie przeszkadza.

bez komentarza

Zgadzam się, ze własna promocja przed koncertem, który nie wiadomo czy wypali to chyba jakaś porażka. Czy dyrektor i jej manager posiadają jakąś wykwalifikowaną wiedzę na temat marketingu?

właśnie teraz widać dlaczego to robicie - nie dla sztuki i zespołu , raczej z chęci wypromowania siebie. ale to pozostawiam bo motywy są różne.Dziękowanie pani dyr ... i pani m.... - bardzo miłe ale kogo to interesuje? pracujcie dla dobra tego miasta - zarobki nie są takie złe wiec życzę spokoju i realizowania ale nie własnych ambicji tylko to do czego was powołano.

bez sensu

co za beznadziejna dyskusja koncert kroke super - napewno będę tylko tylko pani menager ania wyraźnie obrasta w piórka ale trudno nigdy nie jest idealnie

Inne tematy z forum Rozrywka

Zaczęło się od morza - baśniowa opowieść o Gdyni (3 odpowiedzi)

Po raz pierwszy w Gdyni odbędzie się spektakularna animacja - baśniowa opowieść o dziejach...

Świat Automobilów (7 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkową serię Motoryzacyjnych Śród, podczas których co tydzień prezentować...

TEDxGdańsk (4 odpowiedzi)

TEDxGdańsk to całodniowe doświadczenie na żywo, stworzone dla osób ciekawych świata, nowatorskich...

do góry