Widok
Miło sie ogląda
W filmowych musicalach Amerykanie to fachowcy. Wpadająca w ucho, świetnie zaśpiewana współczesna muzyka, atrakcyjnie odtańczona choreografia, prosta ale sympatyczna fabuła. Śmiało można iść z dziećmi albo teściami - zero golizny itp. Typowe rodzinne kino relaksowo - rozrywkowe. Lepiej trochę się spóźnić, bo dla odmiany wyświetlane przed seansem trailery zapowiadające polskie filmy pełne ch..pier..kur aż dzieciom uszy więdną.
Zdecydowanie warto zobaczyć
Świetny musical skłaniający do refleksji nad swoim życiem.Zgrany aktorsko, oprawa muzyczna,o której nie można zapomnieć po wyjściu z kina i do której chętnie wrócę. Dopracowana choreografia. Film ze szczerym przesłaniem o podążaniu za marzeniami mimo przeszkód. Może nieco baśniowy ale zdecydowanie warto wybrać się do kina. Nawet nie wiem kiedy minęły niecałe dwie godziny seansu. Polecam.
Świetny musical !!!
Jeśli lubisz musicale, to musisz zobaczyć ten film. To historia o marzeniach, miłości, tolerancji, rodzinie. Piękna, muzyczna bajka o życiu. Już po pierwszych dźwiękach wiedziałam, że to będzie coś! Z każdą kolejną sceną i piosenką film podobał mi się coraz bardziej, a teraz wiem, że jestem po prostu zakochana w tym musicalu:) Super muzyka, której od wyjścia z kina slucham na okrągło. Naprawdę polecam!
polecam!
Fantastyczny film z przesłaniem. Coś dla osób pragnących sylwestrowej rozrywki, bo film jest efektownie zrobiony, ale też gratka dla osób szukających głębszego przesłania na tyle, na ile takowe da się zawrzeć w musicalu.
Fascynujący obraz o będącym postacią historyczną właścicielu cyrku, który mimo własnych kompleksów i dążenia do ich nadmiernej kompensacji, wnosił radość w serca szarych ludzi i promował tolerancję i inkluzywność na długo przed ich wejściem do dyskursu społecznego.
Fascynujący obraz o będącym postacią historyczną właścicielu cyrku, który mimo własnych kompleksów i dążenia do ich nadmiernej kompensacji, wnosił radość w serca szarych ludzi i promował tolerancję i inkluzywność na długo przed ich wejściem do dyskursu społecznego.