Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
jedzenie dla kogo ?? wątek zamknięty To jakaś pomyłka, że tego sanepid jeszcze nie zamkną, warunki i jakość...
~miro
2

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 września 2011

Niezadowolony wątek zamknięty Byłem dziś po raz pierwszy w barze na Podwalu Staromiejskim, ale zostałem...
~R.G.
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2010

Kasia - opinia wątek zamknięty SUPER SUPER SUPER Nie mogę doczekać się otwarcia w Madisonie !!
~Kasia
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 stycznia 2011

POLECAM ZDECYDOWANIE wątek zamknięty Bardzo smaczne jedzonko, super przyprawione, sporo też tego jedzonka. Polecam...
~wojtjt
-

dodano: 26 października 2010

odżyły wspomnienia wątek zamknięty z wycieczki. Smak ten sam, cudne zapachy, kawałeczek Tajlandii w mikro...
~RL
-

dodano: 20 września 2010

!!! wątek zamknięty Niebo w gębie, szukałam dobrej knajpki z jedzeniem azjatykim i oto jest,...
~Kaśka
1

dodano: 15 sierpnia 2010

Pyszne jedzenie wątek zamknięty Pyszne, świeże o nietuzinkowym smaku. Polecam :)
~k1
-

dodano: 13 lipca 2010

WOW! wątek zamknięty Przed chwilą spożyliśmy jedzonko zamówione w Thai Way drogą telefoniczną....
~Agata
-

dodano: 12 czerwca 2010

doskonały pomysł wątek zamknięty Wczoraj pierwszy raz odwiedziłem Thai Bistro, no i co zastałem ... prawdziwą...
~Waldek
-

dodano: 24 lutego 2010

NARESZCIE!!! wątek zamknięty W końcu PRAWDZIWA tajska kuchnia w Trójmieście. Kto będąc w Tajlandii...
~monika
-

dodano: 23 lutego 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

10

wątków

do góry