Widok

Kryolan

Czy w trójmieście jest jakieś miejsce gdzie można dostać kosmetyki tej firmy czy zostaje tylko allegro?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mozna w sklepie Bikora w Manhattanie, mozna na stronie
http://sklep.impre-art.com.pl/
(czesto maja ciekawe promocje ale dochodzi wysylka).
W Bikorze nie maja wszystkich art. ale wiem,ze kiedys mozna bylo zamowic i poczekac ok.tygodnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeśli prowadzisz firmę,salon kosmetyczny, możesz zakupić bezpośrednio od Bikor- składasz u nich zamówienie, ale dowiedz się dokładnie dzwoniąc do nich
ale o ile sie nie myle, to wowczas znizki ma sie tylko na produkty Bikora, na Kryolan cena jest normalna
W Gdyni na Chylońskiej 210 jest uczelnia komsmetyczna i tam jest sklep z tymi kosmetykami
Dzięki :)

Witam abckosmetyczne.pl jest z Gdańska i ma u siebie markę Kryolan najtaniej na Pomorzu
nr tel do osoby która jest dystrybutorem tej marki w Gdańsku to 574-687-894 zamówienia już od 1szt, ceny lepsze niż na internecie, sklep stacjonarny na Zaspie ul Żwirki i Wigury 12 pasaż handlowy Lotnia, blisko ETC
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Gdzie kupujecie kosmetyki??? (143 odpowiedzi)

Jestem ciekawa gdzie lubicie wybierać kosmetyki? Kierujecie się ceną, miejscem czy obsługą? I...

wróżka - tarot -czary mary? (18 odpowiedzi)

Hej dziewczyny , jestem jakby na zakręcie życiowym i to w zasadzie we wszystkich dziedzinach...

Medycyna estetyczna na wciągnięcie skóry? (24 odpowiedzi)

W telegraficznym skrócie: była ciąża i duże tycie, walka hormonów potem dość skuteczna kuracja...

do góry