Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Obsługa klienta w biurze przez Panią robiącą wielką łaskę to jedno wielkie nieporozumienie! wątek zamknięty Przyszłam do biura dopiąć szczegóły zamówienia, ale po odpowiedzi na dzień...
~agnieszka
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 marca 2017

Dla mnie Wielkie NIE dla tej firmy! Nie Polecam wątek zamknięty 1 Kontakt czekałem tydzien na kontakt w sprawie pomiarów, umowiony na...
~mARCIN
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

Szklarz jakich niewiele wątek zamknięty Zawsze szybko, zawsze bardzo dobrze, zawsze w miłej atmosferze, zawsze z...
~Hanka
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 11 lipca 2014

szok wątek zamknięty długo czekałam na pomiar, musiałam przypominać się kilkakrotnie, przyjechał...
~sąsiad
3

dodano: 20 lipca 2013

Ogromnie polecam ! wątek zamknięty Szczerze polecam ten zakład. Zamawiałam nadruk na szkle oraz szybę do...
~Zbyszek
-

dodano: 19 maja 2014

szyby w drzwiach wątek zamknięty JESTEM BARDZO ZADOWOLONA Z JAKOŚCI USŁUG OFEROWANYCH PRZEZ FIRMĘ ,ORAZ Z...
~biuro@budokor.pl
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 3 września 2013

tina wątek zamknięty zamowiłam w tym zakładzie drzwi szklanne do kabiny oraz szkło piaskowane do...
~tina
-

dodano: 27 sierpnia 2013

waldi wątek zamknięty zamawiałem zabudowę szklana do łazienki ,usługa wykonana rzetelnie i fachowo...
~waldi
-

dodano: 20 sierpnia 2013

Wykonanie luster i szyb na tarasach wątek zamknięty Kilka razy zamawiałam usługi wykonania luster,za każdym razem usługa była...
~Alla Białek
-

dodano: 11 sierpnia 2013

polecam ten zaklad szklarski wątek zamknięty Zamawiałem lustro oraz szkło z zadrukowanym widokiem paryża i wieży Eiffla z...
~rydza82
-

dodano: 11 lipca 2013

Nadruk na szkle wątek zamknięty Bardzo ładny nadruk ,terminowo wykonane i wysokiej jakości ,,można wspaniale...
~Tomek
-

dodano: 18 stycznia 2013

Krysztł wątek zamknięty Korzystałem z usług tej Firmy. Realizowałem nietypowe zamówienie wykoania...
~Tomek
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 2 kwietnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry