Widok
Kryty skate park
Chcial bym poznac wasze opinie o powstaniu krytego skate parku. Najwiekszym minusem tego miejsca byla by oplata za wejscie. Plusem jednak to ze grala by sobie muzyka i mozna by jezdzic caly rok. Oczywiscie istnialy by karnety, promocje, zawody, oraz darmowe wstempy. Ceny biletow zalezaly by od czynszu za pomieszczenie, kosztu wyposarzenia oraz liczby przychodzacych osob.Sorki za ortografie ale jestem dyslektykiem :P
Witam.
Niewiele wiem o klimatach skate'owych ale widze ze dobrze trafiłem :) .
Potrzebuje firmy lub grupy osób (zapaleńców) którzy sa wstanie zorganizować "skate park" na dużą Trójmiejską impreze na okres jednego dnia. Jeśli ktokolwiek coś wie na ten temat lub mógłby mi pomóc prosze o kontakt. Sprawa dość pilna.
Pzdr.
Niewiele wiem o klimatach skate'owych ale widze ze dobrze trafiłem :) .
Potrzebuje firmy lub grupy osób (zapaleńców) którzy sa wstanie zorganizować "skate park" na dużą Trójmiejską impreze na okres jednego dnia. Jeśli ktokolwiek coś wie na ten temat lub mógłby mi pomóc prosze o kontakt. Sprawa dość pilna.
Pzdr.
Tak naprawde to mozna sie spytac co wy k**** wiecie ?? dla Sk8 taki skate park to jest cos zaj******** takich miejsc jest potrzebnych i to sporo nawet ja w swojej malej miejscowosci mam takie miejsce po malej upadlej firmie sa 3 hale i sporo terenu tylko niestety kasa !!! zebym mial kase to bym nie zwazal na koszta tylko budowal i nie wazne czy bylo by tam 1000 ludzi miesiecznie czy tylko 100. ale i tak dlugo tego ludzie nie zajaza. ja jestem zdania zeby budowac i jeszcze raz budowac!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie miejsca sa potrzebne :!
Malo koneserow :? a po co koneserzy wystarczy spojrzec na centra miast czy tez jakies atrakcyjniejsze miejsca dla sk8 :)
Ludzie jecza, ochrona przepedza :! straz miejska sciga :/
Przydaloby sie takie cos :) a na konkursy by przychodzili nie tylko ci ktorzy jezdza :! :D
Lecz mysle ze natlok by byl w zime a w lato tylko garstki :)
bo ktory street-towiec :D bedzie chcial jezdzic pod dachem kiedy na zewnatrz slonkO :?
Malo koneserow :? a po co koneserzy wystarczy spojrzec na centra miast czy tez jakies atrakcyjniejsze miejsca dla sk8 :)
Ludzie jecza, ochrona przepedza :! straz miejska sciga :/
Przydaloby sie takie cos :) a na konkursy by przychodzili nie tylko ci ktorzy jezdza :! :D
Lecz mysle ze natlok by byl w zime a w lato tylko garstki :)
bo ktory street-towiec :D bedzie chcial jezdzic pod dachem kiedy na zewnatrz slonkO :?
Daj sie zaskakiwac, wierz we wszystko, badz jak dziecko, a zdobedziesz madrosc :D pOzdR :D
Mysle, ze jesli traktowalbys to jako sposob na utrzymanie, to albo pojdziesz z torbami, albo ledwo wyjdziesz na zero. Moim zdaniem czasy, gdy siedzialo sie w jednej konkretnej miejscowie powoli mijaja. Nie skacze na desce, jezdze na rolach rekreacyjnych i sila rzeczy widuje wielu skate'ow. Mam wrazenie ze najlepiej jest na ulicy, w centrach miast gdzie co chwila masz cos nowego (schodki, porecze, podesty wejsciowe do sklepow, hale garazowe itp, itd.). Kryty skatepark mialby sens ekonomiczny, jesli: pogoda kazdego lata bedzie taka jak ostatnio, ceny wjazdu niskie, jesli bedzie zrobiony profesjonalnie (o fachowcow w tej branzy w Polsce trudno), bedziesz mial dobra reklame i kupe kasy na rozped. Jesli poloczylbys to ze dobrym sklepem dla sk8 to twoje szanse bardzo by wzrosly.
Pomimo pesymistycznego wydzwieku posta :) zycze szczerze powodzenia kazdemu kto sie tego podejmie. Sam bym sprobowal na rolach, przynajmniej z raz, a potem zalezalo by od wrazen. Moze przezucilbym sie na agresywne.
pozdr.
Pomimo pesymistycznego wydzwieku posta :) zycze szczerze powodzenia kazdemu kto sie tego podejmie. Sam bym sprobowal na rolach, przynajmniej z raz, a potem zalezalo by od wrazen. Moze przezucilbym sie na agresywne.
pozdr.
Cze
Mam kilka latek więcej niż większość tu ale za to mam pewne doświadczenie w organizacji tego typu imprez.
Jest w centrum Gda super hala do zorganizowania skate parku. Znam osobiście zarząd spólki, która ma tę halę.
Można by coś zorganizować. Ale na pewno nie będzie to impreza charytatywna. Nie znam tematu więc mówcie:
- ile jesteście w stanie wydać za 1 godz np 5 albo 10 zł albo np 6 zł pierwsza godz, 4 zł druga, 3 za darmo)
- za jednym wejściem ile będziecie jeździć (30 min, 2 godz)?
- ilu ludzi będzie chodziło (ilośc osób razy godziny w miesiącu),
- w jakich godzinach będzie najwięcej ludzi.
- co dobrze by było mieć w hali: redbule, barek, sklepik ze sprzętem, magnetofon grundig z muzą, naprawę sprzętu, bandaże+plastry ;-) ?
Mam dojście do ekipy, która montowała skate park w innym mieście - mogą to zrobić naprawdę tanio - ale nie za darmo.
Można zrobić z tego klub, dla stałych duże zniżki, kupować hurtowo sprzęt dla całej ekipy po cenach producenta, jakieś zawody dla profi, imprezy zamknięte dla stałych itd itp.
Jak się pomysł spodoba to można się spotkać i rzecz obgadać - ale tak już na poważnie z konkretami: co, ile, za ile, kiedy itd.
Powtarzam: nie jestem "w temacie" więc każda uwaga będzie cenna.
And
Mam kilka latek więcej niż większość tu ale za to mam pewne doświadczenie w organizacji tego typu imprez.
Jest w centrum Gda super hala do zorganizowania skate parku. Znam osobiście zarząd spólki, która ma tę halę.
Można by coś zorganizować. Ale na pewno nie będzie to impreza charytatywna. Nie znam tematu więc mówcie:
- ile jesteście w stanie wydać za 1 godz np 5 albo 10 zł albo np 6 zł pierwsza godz, 4 zł druga, 3 za darmo)
- za jednym wejściem ile będziecie jeździć (30 min, 2 godz)?
- ilu ludzi będzie chodziło (ilośc osób razy godziny w miesiącu),
- w jakich godzinach będzie najwięcej ludzi.
- co dobrze by było mieć w hali: redbule, barek, sklepik ze sprzętem, magnetofon grundig z muzą, naprawę sprzętu, bandaże+plastry ;-) ?
Mam dojście do ekipy, która montowała skate park w innym mieście - mogą to zrobić naprawdę tanio - ale nie za darmo.
Można zrobić z tego klub, dla stałych duże zniżki, kupować hurtowo sprzęt dla całej ekipy po cenach producenta, jakieś zawody dla profi, imprezy zamknięte dla stałych itd itp.
Jak się pomysł spodoba to można się spotkać i rzecz obgadać - ale tak już na poważnie z konkretami: co, ile, za ile, kiedy itd.
Powtarzam: nie jestem "w temacie" więc każda uwaga będzie cenna.
And