Widok
Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów
Opinie do imprezy: Krzysztof Cugowski z Zespołem Mistrzów, 9 kwietnia 2022 godz. 20:00
Ten głód sceny to prawdopodobnie tak samo jak u Maryli Rodowicz potrzeba kasy. Jak ktoś się przyzwyczaił do wystawnego życia to na emeryturze jest problem.
Pan Cugowski był w senacie marudził że to co tam się wyprawia go zniechęciło do bycia politykiem a za moment znowu kandydował tylko się nie dostał. Przeszedł na emeryturę i zostawił kolegów z zespołu a teraz okazuje się że jednak nie przeszedł. Trochę jak Kukiz tylko mniej ekstremalnie.
Podsumowując
Jeżeli widzę artystę z który w życiu robi dziwne rzeczy to nie czerpie przyjemności z jego występu.
Pan Cugowski był w senacie marudził że to co tam się wyprawia go zniechęciło do bycia politykiem a za moment znowu kandydował tylko się nie dostał. Przeszedł na emeryturę i zostawił kolegów z zespołu a teraz okazuje się że jednak nie przeszedł. Trochę jak Kukiz tylko mniej ekstremalnie.
Podsumowując
Jeżeli widzę artystę z który w życiu robi dziwne rzeczy to nie czerpie przyjemności z jego występu.
Wkurza mnie to...
kiedy ktoś pisze, że pan Krzysztof zostawił kolegów z zespołu. Ludzie - byłam na wspaniałym pożegnalnym koncercie "Budki Suflera" w 2014 roku. To była ich decyzja - panowie kończymy. I co? Nie, jednak nie kończymy! Pan Krzysztof zaczął swoje solowe śpiewanie z innymi muzykami i dajcie mu spokój.