Niestety jestem bardzo negatywnie rozczarowany AAA Auto. Po umówieniu się , wycenie i kompleksowym sprawdzeniu mojego auta, co trwało około 3 godzin, co oczywiście jeszcze jestem w stanie zrozumieć, bo musieli dokładnie obejrzeć samochód. Otrzymałem konkretną propozycję odkupu mojego samochodu z opcją zamiany na inny z oferty AAA Auto. Na następny dzień po ustaleniu konkretnych szczegółów transakcji i kwestii umowy z Panem Managerem, który również w tej kwestii konsultował się z właścicielami AAA Auto przyjechałem do oddziału w Gdańsku, gdzie podpisałem i wypełnił praktycznie wszystkie dokumenty, co trwało również sporo czasu i nagle jak dochodziło do finalizacji umowy z przyczyn ogólnie mówiąc wynikających moim zdaniem z niekompetencji i słabo wykwalifikowanej kadry doszło do anulacji całej transakcji. Więc straciłem ja jak i moja rodzina czas, nerwy i pieniądze, gdyż musiałem przejechać dużo kilometrów by sfinalizować niby dopiętą umowę. Naprawdę szczerze odradzam Państwu doznania takich nieprzyjemności, a właścicieli AAA Auto jedynie mogę prosić by przyjrzeli się osobą które zatrudniają. Dziękuję