Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Stanisław - ocena nowy temat Od dłuższego czasu bezskutecznie próbowałem sprzedać samochód. w versus...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 16 minut temu

dodano: 24 marca 2026

Adam Mencfelt - ocena nowy temat Po przejechaniu po komisach w 3miescie musze szczerze przyznać, ze mają tu...
~Adam Mencfelt
-

ostatnia odp. 2 godziny temu

Stanisław - ocena nowy temat Od dłuższego czasu bezskutecznie próbowałem sprzedać samochód. w versus...
~Stanisław
-

ostatnia odp. 5 godzin temu

Wiktor - ocena nowy temat Polecam serdecznie , super auta , super obsługa, super cena ! Dziękuję
~Wiktor
-

ostatnia odp. 8 godzin temu

Mk055 - ocena Polecam kupiłem auto i jestem bardzo zadowolony. firma godna polecenia...
~Mk055
1

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 23 marca 2026

Piotrek - ocena Polecam ten skup aut, miła obsługa, po moim telefonie tego samego dnia auto...
~Piotrek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 18 marca 2026

Maniek - ocena Polecam ten skup aut
~Maniek
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 18 marca 2026

Agnieszka - ocena Z czystym sumieniem polecam versus! Kupiłem tutaj Audi A6 z 2019 roku i...
~Agnieszka
1

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 17 marca 2026

Robert K - ocena Z całego serca mogę polecić firmę Auto100. Auto kupiłem bez wychodzenia z...
~Robert K
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 7 marca 2026

Natalka - ocena Niestety muszę każdego ostrzec przed zakupem auta w tym komisie. Kupiłam...
~Natalka
-

dodano: 5 marca 2026

Kornelia Szmydt - ocena Sprzedający bardzo sympatyczny, pomocny i cierpliwy odpowiedział na...
~Kornelia Szmydt
-

dodano: 3 marca 2026

Michał - ocena Z pełnym przekonaniem polecam ten autohandel! Kupiłem tam samochód, który...
~Michał
-

Janusz - ocena Bardzo polecam tą firme
~Janusz
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

Łukasz - ocena Szczerze polecam !!! Pełen pozytyw, szybka i profesjonalna obsługa jak i...
~Łukasz
-

dodano: 1 marca 2026

Łukasz - ocena Straszne podejście do klienta, radzę unikać. Dostałem telefoniczną propozycję...
~Łukasz
-

dodano: 1 marca 2026

Katarzyna B. - ocena Samochód kupiłam kilkanaście miesięcy temu. Użytkuję bezawaryjnie, tak więc...
~Katarzyna B.
-

dodano: 25 lutego 2026

Kornelia - ocena Serdecznie polecam komis Kamat w Gdańsku. Miałam auto na sprzedaż i pan z...
~Kornelia
1

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 23 lutego 2026

Sławomir - ocena Z czystym sumieniem polecam Versus! . Jestem bardzo zadowolony z zakupu...
~Sławomir
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 21 lutego 2026

Krzysztof Zieliński - ocena Bardzo rzetelny sprzedawca, świetne auto zgodnie z ustaleniami.
~Krzysztof Zieliński
-

dodano: 20 lutego 2026

Agnieszka Majchrzak-Kozłowska - ocena Super obslługa, mega doradztwo. Rzetelnie i uczciwie Polecam
~Agnieszka Majchrzak-Kozłowska
1

dodano: 13 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1056

942

wątków

do góry