Widok
Książe i żebrak
Opinie do spektaklu: Książe i żebrak.
Mark Twain - "Książę i żebrak"Reżyseria - Arkadiusz KlucznikScenografia - Elżbieta TerlikowskaMuzyka - Włodzimierz SzomańskiChoreografia - Katarzyna Aleksander-KmiećAs. reżysera - Arkadiusz UrbanTeksty piosenek - Dariusz Czajkowski orazPrzekład - Marceli TarnowskiObsada: Paulina Bednarska, Jolanta Darewicz, Agnieszka Grzegorzewska, Urszula Ircha, Irena Markiewicz-Sawicka, Hanna ...
Przejdź do spektaklu.
Mark Twain - "Książę i żebrak"Reżyseria - Arkadiusz KlucznikScenografia - Elżbieta TerlikowskaMuzyka - Włodzimierz SzomańskiChoreografia - Katarzyna Aleksander-KmiećAs. reżysera - Arkadiusz UrbanTeksty piosenek - Dariusz Czajkowski orazPrzekład - Marceli TarnowskiObsada: Paulina Bednarska, Jolanta Darewicz, Agnieszka Grzegorzewska, Urszula Ircha, Irena Markiewicz-Sawicka, Hanna ...
Przejdź do spektaklu.
lalki to nuda !??
No Panie Dyrektorze ! Obejrzałam wywiad w Trójce Gdańskiej...ręce mi opadły. Od kilku lat czekam na przedstawienie "za parawanem". Chciałabym żeby i moje dziecko poznało magię Teatru Lalek... teatru mojego dzieciństwa. Książę i żebrak to jedno z lepszych- moim skromnym zdaniem - przedstawień. Ale czy to oznacza, że Miniatura to już tylko teatr dramatyczny?mam nadzieję że to chwilowa odmiana..