Widok

Książka Mały Powstaniec

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam
Kupię książkę Mały Powstaniec Szymon Sławiński,trudno ją dostać
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dobry wieczór Pani Justyno, czy mogłabym prosi rownież o wysłanie PDF tej książki? W trzech województwach szukałam i nic;/ bardzo proszę o przesłanie jnowak2611@gmail.com

Witam!
Ja również pięknie proszę o podesłanie pdf na adres agnes.s16@wp.pl. Z góry dziękuję.

Witam wszystkich
Ja także szukam książki " Mały powstaniec " Szymona Sławińskiego dla mojego dziecka na maraton czytelniczy w szkole, nigdzie nie można kupić. Jeżeli to możliwe również bardzo proszę o przesłanie pdf. na mój adres: rslowak@o2.pl
Z góry bardzo dziękuję.

witam serdecznie czy mógłbym prosić również pdf Mały Powstaniec na maila; djdaja@djdaja.com. Pozdrawiam i dziekuje

Ja myślę o tym żeby skontaktować się jakoś z organizatorem konkursu bo coś jest nie tak jeśli bierzemy udział w konkursie, chcemy przeczytać książkę a nigdzie nie można jej ani pożyczyć ani kupić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Również poproszę o przesłanie
milek@281@wp.pl

Czy mogę prosić o przesłanie PDF. Będę bardzo wdzięczna jus.kra@wp.pl . Pozdrawiam :)

Witam, również uważam, że podawanie lektur, których nigdzie nie można kupić, jest ... nieprzemyślane ... łagodnie mówiąc. Bardzo proszę również o przesłanie tej książki na adres: samosia.zosia@ogarnij.se Będziemy z córeczką bardzo, bardzo wdzięczni :)

W naszej szkole uczniowie dostają zawsze pdfy lektur,proszę napisać na dziewczynka28-28@o2.pl odeślę Wam plik.

Witam Pani Agato.
Bardzo bym prosil o przeslanie mi tego pdf na mail
Sdsdsachke@gmail.com
Dziekuje z gory

Witam, czy mogłabym również prosić na justyna.selonke@op.pl z góry dziękuję

Witam,
czy ja również mogłabym poprosić o książke na maila
gossha9@gmail.com
dziękuję
Gosia

Dzień dobry, czy mogłabym prosić o podesłanie pdf na ewkap7@wp.pl?

Witam, czy mogę liczyć na pomoc w zdobyciu tejże pozycji??
pozdrawiam
machner@wp.pl

Witam serdecznie
Mam nadzieję, że dobrze wpisuję moją prośbę do tej rozmowy - mam prośbę jak pozostali - o przesłanie pdf "Małego Powstańca" na adres dzwilews@wp.pl
Dziękuję i pozdrawiam
Czy mogłabym także poprosić o przesłanie. Nigdzie nawet w Muzeum Powstania jej nie ma. Mój adres kristitraw@wp.pl dziękuję.

Bardzo proszę o link na izolda79@wp

Pani Justyno, czy mogłabym prosi również o wysłanie PDF tej książki? Nigdzie jej nie ma a po weekendzie jest już test...
piotr-minik@tlen.pl
Witam! Czy mogłabym liczyć na przesłanie na maila Agnieszka.wasniewska@gmail.com ?nie ma w żadnej księgarni ani bibliotece.pozdrawiam

Witam! Czy ja też mogę prosić o książkę w formacie pdf? Cały internet przeszukałam i nic :( Mój email: helena007@o2.pl Byłabym ogroooomnie wdzięczna...
do góry