Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Mariag Gromadzka - ocena W Księgarni Świat Książki jest przesympatyczna,kompetentna i zawsze pomocna...
~Mariag Gromadzka
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 4 maja 2025

Piotr - ocena Pani na kasie dzisiaj pracowała za karę.. Bardzo ciężko było jej odpowiedzieć...
~Piotr
-

ostatnia odp. 4 miesiące temu

dodano: 8 kwietnia 2025

CzytNICK-czytelnik - ocena Wiele ciekawych tytułów w szerokim spektrum wyboru. Rzadkich w innych...
~CzytNICK-czytelnik
-

ostatnia odp. 10 miesięcy temu

dodano: 2 października 2024

Monika - ocena Super dziekuje ,cieszę się ,że jestescie
~Monika
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 kwietnia 2024

każmir - ocena Bardzo dobra obsługa . Świetny wybór ksiązek serdecznie polecam
~każmir
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 19 grudnia 2023

Gerard z Rodziną - ocena Bardzo miła i fachowa obsługa Pań za ladą jak i w doradztwie
~Gerard z Rodziną
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 28 października 2023

W - opinia wątek zamknięty Mangowy sklep (również gadżety) z bardzo ciekawą ofertą :) Dobra lokalizacja.
~W
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 26 maja 2022

James Joys - opinia wątek zamknięty Bardzo specyficzne miejsce. Maleńkie, właściciele jakby wypaleni zawodowo,...
~James Joys
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 15 października 2021

Agnieszka - opinia wątek zamknięty Niesamowita wiedza Pani, która tam pracuje. Widać, że to pasja. Bardzo...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 18 sierpnia 2021

Hanna - opinia wątek zamknięty W księgarni tej można znaleźć bardzo wiele ciekawych tytułów, ale również...
~Hanna
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 czerwca 2021

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Najbardziej podobają mi się nowości o Pomorzu, zwłaszcza o Gdańsku, chociaż...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 9 lipca 2020

Edyta - opinia wątek zamknięty Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt...
~Edyta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 20 maja 2020

Edyta - opinia wątek zamknięty Od ponad tygodnia czekam na moją paczkę i nic - nie można się dodzwonić, nikt...
~Edyta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

~Edyta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

~Edyta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

~Edyta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

~Edyta
-

ostatnia odp. 5 lat temu

Aneta - opinia wątek zamknięty Kolejny rok oddaję kupuję używane i nowe podręczniki, ale również oddaję w...
~Aneta
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 października 2019

Anna - opinia wątek zamknięty Duży wybór podręczników nowych i używanych.Miła i profesjonalna obsługa.
~Anna
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 26 września 2019

Starszy personel do przeszkolenia z wiedzy i kultury wątek zamknięty Dziecko dopytywało o doładowania do gry, przyznam ze o ja mam z tym problem,...
~Ela
1

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 13 września 2019

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
273

224

wątków

do góry