Widok

Księgowość

Założyłam działalność, chciałabym zlecić księgowość komuś kompetentnemu, ale nie drogiemu. Mile widziany Gdańsk, ale nie wykluczam obsługi online, wtedy lokalizacja nie ma znaczenia i w grę wchodzi szersza okolica.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem kim jest Pan Cz. ale nie wiem też skąd na tym forum tyle złości i zawiści do innych. Ktoś sobie coś wybiera, ktoś coś lubi, poleca lub nie poleca. Czy zawsze trzeba w tym szukać drugiego, trzeciego albo jeszcze kolejnego dna? No litości :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super wyczucie. Zanim admin zdejmie to gratuluję zareklamowania firmy pana Cz.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Stanowczo dlatego myślę o księgowości, bo tracę ogrom czasu w prowadzeniu jej samodzielnie i byciu na bieząco z nowymi przepisami. Co by dumny był ze mnie tate zajme się swoim biznesem i rozwijaniem go, a księgowość niech się zajmie księgowością ;) Wpisałam na stronie TaxCare prośbę o kontakt i zobaczymy jak to wyjdzie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

- Szmul, ty mnie idź do sklepu uczyć się fach, żebyś umiał handlować.
- A po co mnie to tate? Ja sobie zatrudnię sprzedawcę i on będzie handlował.
- Szmul, ty idź do sklepu się uczyć buchalteria.
- A po co mnie to tate? Ja sobie zatrudnię księgowego i on zrobi buchalterię.
- Szmul, a co ty zrobisz, jak twój sprzedawca dogada się z twoim buchalterem?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Oczywiście, ze tak, widzisz wszystkie rozliczenia w panelu klienta, więc z łatwością możesz trzymać rękę na pulsie. Ja akurat z tax care współpracuję od 2 lat, bez większych problemów.

Szukam od jakiegoś czasu biura które poprowadzi mi księgowość żebym nie musiała zbytnio angażować się w papierologię od tej strony w firmie. Księgowa na etat niestety nie wchodzi w grę ze wzgledu na koszty. Widziałam opcję Taxcare i podoba mi się duża zdalność, ale czy to daje możliwość kontrolowania swoich dokumentów?

Jeśli dalej szukasz księgowości albo nie jesteś ze swojej zadowolona, bo przecież różnie bywa, to ogólnie polecam Panów z Piomaru. Rzetelni Panowie i w dobrej cenie. Tutaj masz linka: https://www.piomar-ksiegowosc.pl/

thulelek
2017-10-10 12:49:43
Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, podzwoniłam, popytałam, w tax care wychodzi mi najtaniej, a z tego, co zrozumiałam zakres taki sam. Jeszcze mi pani zaproponowała dodatkowe pakiety, medyczny, prawny, sportowy i cos jeszcze. Emilia masz coś z tego? Polecasz?
Mam prawny abo light, który najpierw można wziąć na próbę na miesiąc za złotówkę. Sporo korzystam z porad, więc zostawiłam sobie, bo nadal wychodzi taniej, niż płacić każdą wizytę osobno na mieście w kancelarii, a zastanawiam się nad fit sport, bo czas wziać się za siebie i niedużo kosztuje. :)

ja moge ci jeszcze podrzucic namiar na macconsulting.pl - maja do wyboru kilka pakietow doradczych. ja w sumie korzystam z indywidualnego ;p dla mnie najlepsza opca to wlasnie ksiegowosc online - szkoda czasu na chodzenie i załatwianie rachunków po biurach stacjonarnych zwłasczza jesli ma sie rodzine, ktora i tak permanentnie sie zanedbuje przez to ciagle tempo ;/

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi, podzwoniłam, popytałam, w tax care wychodzi mi najtaniej, a z tego, co zrozumiałam zakres taki sam. Jeszcze mi pani zaproponowała dodatkowe pakiety, medyczny, prawny, sportowy i cos jeszcze. Emilia masz coś z tego? Polecasz?

Ja mogę polecić Tax Care, bo tam sama korzystam już 2 lata. Nie są drodzy, wszystko mi robią na czas, nie muszę latać co chwila do księgowej, bo jak coś potrzebuje to umie korzystać z telefonu i maila. Warto wziąć abonament, nic Cię kompletnie nie interesuje poza dosyłaniem papierów.

Bo to tanie i wygodne rozwiązanie, a z dobrym serwisem, dzięki któremu rozliczy się firmowe sprawy to bajka. Za darmo możecie testować narzędzia na wfirma - moim zdaniem strzał w dziesiątkę dla tych, którzy myślą że wiedza o rozliczeniach niewiele (jak ja)

poszukaja na tym serwerze w dziale ogloszenia-uslugi

Teraz wiele osób decyduje się na taką księgowość online.

Zapraszamy do współpracy! Więcej informacji o firmie i naszych usługach znajdzie Pani tutaj: https://www.seka.pl/oferta/obsluga-kadrowo-placowa/ Mamy oddział również w Gdańsku.

Witam,
jestem księgową z doświadczeniem i certyfikatem MF.
Chętnie nawiążę współpracę.
Zapraszam do kontaktu biuro@mobilnaksiegowa.eu
Pozdrawiam
Hanna

Inne tematy z forum Hydepark

gdzie warto studiowac (4 odpowiedzi)

Osoby szukające uczelni z przyjaznym podejściem powinny zainteresować się Uczelnią...

Młody alkoholik - Dramat, z którego pragnę wyjść, a nie umiem. (157 odpowiedzi)

Witam wszystkich którzy odwiedzili mój temat. Wiem, że tekst jest dość obszerny, ale chciałbym w...

Klimatyzacja w biurze (59 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry