Widok

Kto bierze ślub na Dąbrowie?

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Cześć dziewczyny.Która z Was bierze slub w kościele Trójcy świetej w Gdyni na Dąbrowie? I gdzie wtedy robicie wesele?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja biore slub na Dabrowie, a wesele robie w Tuchomie w restauracji Patrian
o daisy o to daleko macie do sali weselnej z kościoła.bedziecie mieli jakis transport dla gości zapewniony? My zastanawiamy sie w jakiej sali zrobic zeby było troche bliżej kościoła.
O a kiedy bierzecie ślub?
nie planujemy zbyt duzego wesela wiec mysle,ze z transportem nie bedzie problemu, jeszcze zastanawialismy sie nad weselem w Chwaszczynie w Wanodze, ale tam kazało sie,ze bylyby oprocz naszej jeszcze dwie imprezy(bo tam jest kilka sal) i zrezygnowalismy.
slub bedziemy brali na poczatku czerwca.
ja mam natomast problem z fotografem, na Dabrowie nie ma zadnego studia fotograficznegoBiM napisał(a):
Moja przyjaciolka miala slub na Dabrowie, a wesele na sali tamtejszej szkoly podstawowej. Bylo ok.
My tez mamy slub na Dąbrowie w czerwcu a wesele w kacku w domu kultury.
A co macie juz załatwione do slubu?
My tez na Dabrowie. Ale w malym kosciolku czy duzym? Roznica kolosalna, ktora decyduje o charakterze ceremonii...
w dużym, to okno z widokiem na las bardzo mi sie podoba

Inne tematy z forum Dąbrowa

Nowa Dąbrowa (10 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację nowo powstającego osiedla przyszli mieszkańcy Nowej Dąbrowy będą mogli...

endokrynolod (11 odpowiedzi)

szukam lekarza endokrynologa pilne .Prywatnie bo NFZ nie ma już miejsca, najlepiej w Gdyni

do góry