Widok

Kto chętny na rower? ( 40+)

Rowery Temat dostępny też na forum:
Mam sporo wolnego czasu i codziennie śmigam na rowerze...no może "śmigam" to za dużo powiedziane...bo nigdzie się nie śpieszę...Codziennie jadę gdzieś indziej, gdzieś się zatrzymuję, odpoczywam i jade dalej albo wracam. Niemniej chętnie bym tez po drodze pogadała :) brakuje mi towarzystwa...jest ktoś chętny??? by się poznać? może zaprzyjaźnić?
Płeć obojętna :)
gg 4278022
lub: basia.pomorska@wp.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 5
Cześć Basiu
z jakiej części Trójmiasta jesteś ?
Jak pożyczę rower zaklepuję miejsce :)
"Kobieta jest to przysmak Bogów, byle go diabeł nie przyprawił."
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witaj Basiu
Też staram się jeździć codziennie po pracy, więc jeśli mieszkamy w okolicy to z chęcią się przyłącze. Jestem z Gdyni, a Ty?

Jeśli są inni chętni na wieczorne wyjazdy po Gdyni, nie tylko po ścieżkach rowerowych, zapraszam do wspólnej jazdy. Płeć i wiek nie jest ważny, liczy się chęć pedałowania.
pozdrawiam
Marysia
maryska0@wp.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam, jestem z Brzeźna (46+) jeśli ktoś byłby chętny na rower-zapraszam. GG 19849625.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 11
Hej gdzie zborkana ten rower? Maciej 46
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Hej. I ja bym się chętnie podłaczył do wycieczki rowerowej. Mieszkam w Gdyni, 40lat mineło ale nadal lubię sobie pokręcić. Tylko czy to ogłoszenie jest jeszcze aktualne?
W czwartek, 29.08 postoję sobie od 14:25 do 14:30 na skrzyżowaniu Słowackiego-Budowlanych. Rower szosowy, obcisłe gatki i te klimaty. Trasa Miszewo-Czeczewo-Kielno- Chwaszczyno-Osowa. 33km. Czas około 1:10. Trochę szybciej, albo trochę wolniej, jak ktoś dołączy, ale nie "spacerkiem" :)
I tyle tego, co postałem. Pojechałem sam.
Nie dziw się Rysiek, oni pojechali ale....z Brzeźna do Sopot..:))
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3
Z kąd wiesz że z Brzeźna do Sopot?
a gdzie oni mogli pojechać???
do góry