Widok
Meble kuchenne
Mili Państwo, polećcie mi, gdzie w Trójmieście można zamówić tanią, a dobrą zabudowę kuchni. Wiem, że poniżej pewnej ceny się nie da zejść, jednak są salony droższe i tańsze. Jeśli namiary na osobę wykonującą meble na zamówienie, to tylko sprawdzoną - od kogoś, komu zrobiła kuchnię i kto jest zadowolony. Dziękuję :)
Chetnie przesle zdjecie z mojego mieszkania,gdzie mialam zrobiona kuchnie,szafy,drzwi,szafke do lazienki.Ten Pan ma zaklad stolarski,robil moim znajomym i od nich dostalam namiary.Ja jestem bardzo zadowolona.Wiem,ze nie robi przez posrednikow,dlatego te ceny sa do przyjecia.Prosze podac adres mailowy przesle zdjecie.Pozdrawiam serdecznie.
beatakozlowskaa@tlen.pl
beatakozlowskaa@tlen.pl
na pewno~~ nie polecam firmy LAZUR-BIS z Gdańska ~~cena co do usługi zbyt wysoka meble wizualnie ładnie wyglądają ale jest pełno niedoróbek. Kuchnia zamontowana w maju 2008 a do tej pory nie mogę się doprosić poprawienia usterek, gdyż właściciel powołuje się na protokół odbioru , że podpisałam wiec jest wszystko ok! Właściciel nieodpowiedzialny i nie kulturalny odkłada słuchawkę podczas rozmowy telefonicznej i wychodzi z domu jak przywiezie źle docięty cokół porażka!
~~Poszukuje dobrego rzeczoznawce do mebli~~, gdyż nie odpuszczę im, nie narzekam na cenę ale na jakość i podejście do klienta "kuchnia zrobiona wiec mam cie gdzieś" partacze!!!
~~Poszukuje dobrego rzeczoznawce do mebli~~, gdyż nie odpuszczę im, nie narzekam na cenę ale na jakość i podejście do klienta "kuchnia zrobiona wiec mam cie gdzieś" partacze!!!
REDESIGN- meble kuchenne za 30 Îny!
Projekt , wizualizacja całego wnętrza i oświetlenia...
Efektowne przeróbki istniejących mebli:nowe fronty, oświetlenie, blaty...
Zamów bezpłatną wizytę- konsultacje projektanta, poznaj szczegóły naszej oferty.
Dość z utrzymywaniem drogich salonów przez klientów. Czas na design na najwyższym poziomie- dostępny dla każdego.
Kontakt: 0 793 585 501
Projekt , wizualizacja całego wnętrza i oświetlenia...
Efektowne przeróbki istniejących mebli:nowe fronty, oświetlenie, blaty...
Zamów bezpłatną wizytę- konsultacje projektanta, poznaj szczegóły naszej oferty.
Dość z utrzymywaniem drogich salonów przez klientów. Czas na design na najwyższym poziomie- dostępny dla każdego.
Kontakt: 0 793 585 501