Widok

Kto ma ślub 08.09.2007 w Kościele Św. Krzyża (ul. Mickiewicza)

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kto ma ślub 08.09.2007 w Kościele Św. Krzyża we Wrzeszczu???
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam 04.08. Czy byliscie juz u ksiedza dawac na zapowiedzi? jesli tak to napisz ile daliscie i czy jest to moze z gory ustalone. A ksiedza juz wybraliscie?

image
Na razie mam tylko zaklepany termin. I poza tym, że mi się kościół podoba tak naprawdę nic o nim nie wiem. Jak się załatwia formalności, jak wygladaja tam śluby. troche zaryzykowałam, ale mam nadzieje, że będzie ok :)
Może ty masz jakieś obszerniejsze informacje??
image
tu jest stary watek o tym kosciele, ja mialam tam slub, moj kosciol parafialny

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=259831&t=258133

10.06.2006
image
image
Dziękuję pięknie :-)
image
hej , ja mialam slub w tym kosciele i pamietam ze bylam pod wielkim pozytywnym wrazniem , mysle ze baaaardzo dobrze wybralas, z niczym tam nie ma problemu ;))))pozdrowionka kitti
a z kim rozmawialiscie z ks .Jackiem-taki maly i czarne wlosy,troszke lysawy -jest naprawde super mialam z kim religie 4 lata w ogolniaku
My rozmawialismy ze starszym ksiedzem Januszem chyba, bardzo sympatycznym i zastanawiamy sie czy go przypadkiem nie wziąc. Czytalam tez pozytywne opinie o ks. Chodaku choc prawde mowiac nie wiem ktory to jest. Chodze na msze do duzego kosciola i raczej tam go nie ma. W pon idziemy dac na zapowiedzi to napisze co i jak. A najwazniejsze ze p. Barbara zgodziła sie u nas grac. Wystepu siostry bym nie przezyla. A propos czy ktos ma jeszcze slub 04-08, bo chyb ciagle jestesmy sami.

image
ks Janusz to jest nowy proboszcz

10.06.2006
image
image
o jak milo:) moj kosciol parafialny:)
image
image
Ale my nie bylismy u proboszcza. Ksiądz janusz ma msze na 9:30 w duzym kosciele.

image
Ja mam slub 9 czerwca i właśnie ksiądza Janusz bedzie udzielął nam slubu to jest ten ksiadz co teraz zajmuje sie slubami,protokołem :) jest bardzo sympatyczny
Jak jest z panią Barbarą - trudno ja namówić żeby spiewała na ślubie?

image
p Barbara- organistka- nie ma problemy, pieknie gra i spiewa, radze podejsc po mszy na ktorej gra i poprosic, na pewno sie zgodzi, tylko pod zadnym pozorem nie zgadzajcie sie na siostre, ktora czasami gra na mszach!!!! "troszke" jej nie wychodzi ;)

10.06.2006
image
image

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Jesionova (3 odpowiedzi)

Ze względu na lokalizację inwestycji we Wrzeszczu, na dodatek w najbardziej centralnej części tej...

do góry