Widok

Kto ma ślub w Okrąglaku??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam osob które bedą miały ślub w Okrąglaku na Przymorzu??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze ktos tam juz mial slub??
ja będe miała - 6 sierpnia na 16.00 ! :o)

[img][/img]
No fajnie ze chociaż ktoś:)
Ja mam ślub tez na 16 godzinke tylko miesiac pozniej- 10 wrzesnia
Ja nigdy nie bylam na slubie w tym kościele-także nie wiem jak to tam wyglada-no wiesz chodzi mi o wystroj itd...

moze Ty masz jakies informacje??
A jesli moge spytać to mieszkasz na Przymorzu??A moze ten sam ksiadz bedzie udzielal wam slubu?
habibi, niestety nie jestem z Przymorza i nie widzialam na żywo tam ślubu, ale o dektoracje się niedługo będziemy pytać, także jak coś to dam znać :o) Jutro idziemy spisywać protokół to się spytamy. Podobno z siostrą można zagadać o ustrojeniu kwiatami.

[img][/img]
My protokół juz mamy spisany-nie spodziewalismy sie tak wnikliwych pytan:)
Wezcie ze sobą dowody osobiste.

To jak bedziesz cos wiedziec o przystrojeniu kościoła i cos wiecej-np jak tam jest z organistą? i czy moze maja czerwony dywan? to daj znac.
My sie bedziemy wybierac omowic kilka spraw z ksiedzem po 20 czerwca to jak bede tez cos wiedziec to dam znac.

Pozdrawiam
dzieki, dowody mieliśmy :o) Przebrnęliśmy przez protokół, uff :o) Jeśli chodzi o organiste to trzeba go poprosić na ślub. Organistów jest dwóch: u góry i na dole (młody, podobno ma super glos :), ale trzeba zagadać z tym z dołu (najlepiej pójść na msze dla młodziezy, bo on nalezy do zespolu) czy moze grac na gorze :o) A jesli chodzi o strojenie to trzeba sie spytac siostry w kancelarii i ona skieruje Cie do innej, z którą mozesz ustalic dekoracje. Mozna robic oczywiscie swoja wlasną. pozd :o)
A jeśli nie macie wybranego księdza to polecamy ks. Tomka - jest the best !

[img][/img]
ja nie
ja tam miałam slub ale to było 4 lata temu - wchodzę czasem na to forum i czytam sobie - fajnie powspominać przygotowania i wesele :-) troszkę Wam zazdroszczę, że ten dzień jeszcze przed Wami, życzę wspaniałej pogody w dniu slubu i cudownych wspomnień z wesela ....pozdrawiam

Inne tematy z forum Przymorze Małe

Willa Krzywoustego (5 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...

Energa - gwarancja stałej ceny - pilna prośba o opinię!! (879 odpowiedzi)

Witajcie.Potrzebuję pilnie opinii.Wydzwania o mnie ENERGA z propozycją gwarancji stałej ceny...

gdzie chodzicie do stomatologa? (11 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

do góry