Widok

Kto ma ślub w Okrąglaku??

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Szukam osob które bedą miały ślub w Okrąglaku na Przymorzu??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze ktos tam juz mial slub??
ja będe miała - 6 sierpnia na 16.00 ! :o)

[img][/img]
No fajnie ze chociaż ktoś:)
Ja mam ślub tez na 16 godzinke tylko miesiac pozniej- 10 wrzesnia
Ja nigdy nie bylam na slubie w tym kościele-także nie wiem jak to tam wyglada-no wiesz chodzi mi o wystroj itd...

moze Ty masz jakies informacje??
A jesli moge spytać to mieszkasz na Przymorzu??A moze ten sam ksiadz bedzie udzielal wam slubu?
habibi, niestety nie jestem z Przymorza i nie widzialam na żywo tam ślubu, ale o dektoracje się niedługo będziemy pytać, także jak coś to dam znać :o) Jutro idziemy spisywać protokół to się spytamy. Podobno z siostrą można zagadać o ustrojeniu kwiatami.

[img][/img]
My protokół juz mamy spisany-nie spodziewalismy sie tak wnikliwych pytan:)
Wezcie ze sobą dowody osobiste.

To jak bedziesz cos wiedziec o przystrojeniu kościoła i cos wiecej-np jak tam jest z organistą? i czy moze maja czerwony dywan? to daj znac.
My sie bedziemy wybierac omowic kilka spraw z ksiedzem po 20 czerwca to jak bede tez cos wiedziec to dam znac.

Pozdrawiam
dzieki, dowody mieliśmy :o) Przebrnęliśmy przez protokół, uff :o) Jeśli chodzi o organiste to trzeba go poprosić na ślub. Organistów jest dwóch: u góry i na dole (młody, podobno ma super glos :), ale trzeba zagadać z tym z dołu (najlepiej pójść na msze dla młodziezy, bo on nalezy do zespolu) czy moze grac na gorze :o) A jesli chodzi o strojenie to trzeba sie spytac siostry w kancelarii i ona skieruje Cie do innej, z którą mozesz ustalic dekoracje. Mozna robic oczywiscie swoja wlasną. pozd :o)
A jeśli nie macie wybranego księdza to polecamy ks. Tomka - jest the best !

[img][/img]
ja nie
ja tam miałam slub ale to było 4 lata temu - wchodzę czasem na to forum i czytam sobie - fajnie powspominać przygotowania i wesele :-) troszkę Wam zazdroszczę, że ten dzień jeszcze przed Wami, życzę wspaniałej pogody w dniu slubu i cudownych wspomnień z wesela ....pozdrawiam

Inne tematy z forum Przymorze Małe

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

Słupska 63 (7 odpowiedzi)

Apartamenty powstają na Przymorzu, przy mało ruchliwej uliczce, z której korzystają głównie...

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.

do góry