Widok

Kto pomoże zacząć bieganie? :) [Gdynia]

Bieganie Temat dostępny też na forum:
hej!
piszę z chyba nietypową prośbą - pytaniem :)
ostatnimi czasy, pod wpływaem wielu znajomych zaczęłam się interesować bieganiem, tzn. chciałabym tez spróbować! Tyle, że nie mam o tym zielonego pojęcia. Gdzie mogę "uderzyć" o pomoc w przygotowaniach, zakupie potrzebnych ubrań itd? Czy sa tacy ludzie, którzy mogą na początku mnie poprowadzić? Jak i gdzie ich szukac? Mogłabym poprosić kogos ze znajomych, jednak ktos obcy chyba bardziej mnie zmotywuje do działania. Nie wiem też gdzie biegać jak biegać. A coraz bardziej chciałabym spróbować swoich sił :) mam nadzieje że w jakiś sposób jesteście w stanie mi pomóc :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Pamiętaj najważniejsze w bieganiu są dobre słuchawki do MP3;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
liczyłam na trochę inne wsparcie, ale doceniam :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak na obecną mroźną pogodę 120zł ocieplane leginsy 150zł kurtka biegowa buty 100-200zł stanik biegowy kilkadziesiąt zł czapka 15zł i jeszcze rękawiczki biegowe
polecam decathlon w Rumi
mieszkasz na działkach leśnych to idealnie, 10 minut truchtem i jesteś na bulwarze, gdzie we wtorki i czwartki o 19:00 zbiera się grupa biegamyrazem.pl (również dziewczyny!)
Zapraszam do dołączenia!
Tez chce zaczac gdzies po gdyni. Do 15 stego marca mam cale dnie wiec sie dopasuje. 698245930 to moj nr
wtorki i czwartki o 19:00 na bulwarze, grupa biegamyrazem.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez chcial bum zaczac ale nie ma z Kim.Jestem z Grabowka
Również jestem z Grabówka. Aktualne?

Inne tematy z forum Działki Leśne

Villa Park (9 odpowiedzi)

Okolica w której powstaje inwestycja to obecnie jedna z najszybciej rozwijających się dzielnic...

Ulica Warszawska jak się tam mieszka? (4 odpowiedzi)

Biorę pod uwagę DL jako miejsce do zamieszkania (konkretnie ul. Warszawską). Jesteśmy rodzina z...

AXS Residence (4 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje prawie w centrum Gdyni. Z ul. Podolskiej spacerem można dojść na gdyńską...

do góry