Widok

Kto to powiedział?

Przez bełkot polskojęzycznych mediów przebił się wywiad z ................ i to jest pierwszy cud, bo jak wiadomo akurat ten wywiad wielu chciałoby przykryć koniem z Janowa albo kornikiem z puszczy. Drugim cudem jest sama treść wywiadu, rujnująca fundamenty kampanii Koalicji Europejskiej. Trzeci cud...

Polska ma za sobą tragiczną historię. To ona razem z Węgrami rozpoczęła proces przemian demokratycznych w Europie Środkowej. Polskę zawsze uważałem za przykład dla Europy Środkowej. Dlaczego mówię o historii? Bo ona powoduje, że polski naród, zwykli ludzie, wiedzą, iż naturalnym miejscem jest dla nich serce Europy.

Kolejny cytat:
Nie namawiam, aby jutro o jedenastej rano Polska przystąpiła do strefy euro. Sama musi podjąć tą decyzję. Owszem, jeśli czuje, że jest gotowa i jeśli członkowie strefy euro są gotowi, może przystąpić jutro o jedenastej rano. Ale nie jestem propagandzistą na rzecz euro. Widzę, że 50-60 procent Polaków nie chce porzucić złotego...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pamiętacie histerię bolszewickiego tzw. rzadu w sprawie zakupu przez rząd PO helikopterów Caracal ?
Prorosyjski rząd w Polsce utworzony przez partie o nazwie PiS unieważnił przetarg na zakup tego śmigłowca po 268 mln za sztukę.

Wczoraj pan Błaszczak podpisał umowę na zakup czterech śmigłowców po 412 mln.’

Czy oni tam się do czegoś w ogóle nadają ?

naprawdę nie kompromituj się,
masz już tu słabe notowania ale teraz to...
to jakbyś porównywał młotek z młotem udarowym albo wiertarkę z Castoramy za 55 zł z porządną Milwakuee czy innym De Waltem.

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

Czy ktoś ma dowody ? (4 odpowiedzi)

Na aresztowanie w stanie wojennym łowcy absurdów vel Zetjot ?

do góry