Widok

Który dostawca tv i internetu?

Przymorze Małe Temat dostępny też na forum:
Z usług której firmy korzystacie? Chodzi mi o taką ogólnodostępną. Ja przez ostatnie 2 lata korzystałam z upc, ale dziś bardzo mnie zdenerwowali i zastanawiam się nad zmianą dostawcy, ale nie mam kompletnie pojęcia jakie firmy działają na terenie 3city. Dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam internet i TV z multimediów ale nie polecam. Notorycznie przysyłają zawyżone rachunki albo obciążają mnie za usługę, której nie mam. Wieczna szarpanina z nimi.
Polecam Netie, sama ją mam i jak narazie wszystko jest ok.
Ja nie polecam Netii...gdy skończyła mi się umowa , napisałam w terminie wypowiedzenie to i tak ciężko było od nich "odejść" 2 m-ce od zakończenia umowy mimo iż był już dawno wyłączony sygnał internetu (po tyg. od zakończenia umowy) to nadal przychodziły rachunki... Po wielu interwencjach na infolinii anulowano rachunki . Ale musiałam udowdownić , że w terminie wysłano wypowiedzenie ( a mieli pismo u siebie przed terminem ) tylko standard , że kwitują datę wpłynięcia w terminie późniejszym by wcisnąć iż wpłynęło po terminie...

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Za ile można urządzić 50m mieszkanie? (192 odpowiedzi)

Jak w tytule, niedługo będziemy urządzać 50m mieszkanie, mamy mało środków i niestety musimy to...

Kartony do przeprowadzki (18 odpowiedzi)

Skąd najszybciej można wziąć kartony do przeprowadzki? Jakie sklepy maja ich dużo? Może...

Jakie okna polecacie? (156 odpowiedzi)

Potrzebuję dobrych okien, jakie firmy z trójmiasta polecilibyście?

do góry