Widok

Ktos pracowal w tej galeri rajstop, jakie doswiadczenia?

Zastanawiam sie czy wyslac swoje cv ale jak to bywa zauwazylam ze potrzebuja tam dosc czesto wiec prosze o opinie, ktos ma jakies doswiadczenia z tym sklepem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/ekspedientke-do-obslugi-klienta-ogl4530830.html

link do oferty
co to za powazna firma, któa podaje maila na wp?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak to dość często? to co jaki czas tam potrzebują sprzedawcy? Może siła robocza się nie sprawdza? Ja myślę, że warto wysłać CV, jak się uda to iść na rozmowę i się przekonać na rozmowie czy warto czy nie.
na niektóre firmy szkoda czasu, jesli ogłosenie jest czesto to albo sie obsluga nie sprawdza ( ale az tyle razy) albo potrzeuja na chwile, potem znow szukaja, w czasie np swiatitd albo warunki srednie, moze na go work jest opinia?
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam nawet tam wysylac cv, na rozmowie jesli wogole wybiora, milutko wszystko niby ladnie a pozniej -brak szkolen, oczekiwania i tak wygorowane co do ustalanej oczywiscie najnizszej stawki, czlowiek sam musi zajac sie wgryzieniem w towar zawarty na sklepie bo nie sa chetni do przeszkolenia a i tak zawsze bedzie zle i nic nie bedzie sie podobalo do tego nakrecone nosy zalogi i szefowej.
Wcale nie jest dziwne ze nie ma tam osoby z wieloletnim stazem pracy w tym miejscu tylko z bardzo krotkim okresem, a sklep istnieje juz dlugo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wiem tylko że uwielbiam u nich kupować staniki - bo mają mój rozmiar ;P
image image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Nie pracowalam tam ale BYLAM ich klietka i doswiadczenie nie zbyt przyjemne...nie zdazylam wejsc a personel chorem dzien dobry.Nie dosc ze personel nadskakuje jak pieski co nie jest fajne to jeszcze nie potrafia wlasciwie dobrac stanika mimo tego ze udaja sie za profesjonaliski braffitingu,po mierzeniu 7 stanika dalej nie potrafily dobrac po czym wyszlam,to chyba jest cos nie tak,proponuje szkolenie dla personelu nie tylko w doborze stanikow ale i obslugi klienta,bo sztuczne,wymuszone i ironiczne usmiechy nie zachecaja klienta do zakupu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

PRZEPROWADZKA DO TRÓJMIASTA (33 odpowiedzi)

Witam Kochani proszę o poradę. Obecnie mieszkam we Wrocławiu, ale zawiodłam się na tym...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

do góry