Widok

Ktoś używa wkładek Lansinoh / zakupy na Allegro

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Spośród wszystkich wkładek laktacyjnych, jakie wypróbowałam, najlepsze okazały się Lansinoh. Niestety, nie znalazłam sklepu stacjonarnego z tymi wkładkami. Może ktoś planuje niedługo kupić na Allegro, to byśmy kupiły razem i podzieliły się kosztami wysyłki?
Albo może ktoś planuje zakupy u tego Sprzedawcy?
http://allegro.pl/show_user.php?uid=2936551
Najlepiej ktoś z Zaspy...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kobietoznadmorza. Ja już nie karmię małej piersią. Zostało mi jedno całe opakowanie wogóle nie otwarte i drugiego połowa. Jeżeli jesteś zainteresowana to pisz.

Ja mieszkam we Wrzeszczu koło pizzeri leone (niedaleko ETC)
O, no pewnie:) Ja też mieszkam niedaleko Leone:) Napisz mi, proszę, na maila, ile byś za nie chciała i kiedy mogłybyśmy się spotkać.
wiesz co one wyglądają prawie jak wkładki lovi http://allegro.pl/lovi-wkladki-laktacyjne-jednorazowe-40szt-z-zelem-i1243489317.html, ktore uwazam za rewelacyjne
Nie używałam tych Lovi, ale dla mnie trochę za drogie. Te wychodzą taniej:
http://allegro.pl/lansinoh-wkladki-laktacyjne-144-szt-gigant-pak-i1243912093.html
Jeszcze fajne są Tommee Tippee, ale te Lansinoh są trochę bardziej chłonne i lepiej wyprofilowane.
:) mas zrację Lovi są ciut droższe ale lepiej chłoną niż TT
ja też mam jedno opakowanie na sprzedaż więc jeśli byś była zainteresowana to możemy się gdzieś umówić :)
image
No pewnie. Napisałam maila.
odpisałam :)
image
a ja też chętnie dołączę się do kosztów przesyłki!
albo przygarnę te, które ktoś ma jeszcze na zbyciu :)
Kobietoznadmorza, jak chcesz to mogę juro się z Tobą spotkać ;) a co chcę może??? A co chcę??? Może opakowanie chusteczek Pampers białych ;)
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
dla mnie nie ma lepszych! po pierwsze mam DUZE piersi i przez pierwsze 3 miesiące miałam w nocy takie wycieki, że szlag mnie trafiał od ciągłego przebierania i prania koszul i staników! Dostałam do testów Lansinoh i w końcu odsapnęłąm! A po drugie - Te wkładki mają wkład,który żeluje się jak wkłady w pieluchach! Żadne inne wkładki tego nie mają!Więc nie ma mowy o podciekaniu! A do tego są wyprofilowane więć nie widać ich spod obcisłej garderoby.
I można je kupić w stacjonarnym sklepie :) http://www.qqkids.pl - a odbiór we Wrzeszczu - bez kosztów wysyłki, mają je też w aptece w SwissMed na Morenie - ja tam często kupuje bo mam abonament na usługi medyczne i bywam co 2-3 tygodnie.
Jak macie już dość przeciekania to polecam! Mają opakowania po 60 sztuk :) czysta ekonomia!
te wkladki maja w qqKids

Ok, bardzo chętnie. To może koło Leone? Tylko napisz mi o której, ja się dostosuję.
Ta stronka nie działa:( Gdzie jest ten sklep we Wrzeszczu?
Ja sprawdzałam kiedyś na stronie producenta, gdzie można kupić produkty tej firmy. Było napisane, że w Lotni, poszłam i tam nie było:(

buaganiarka

Oj, to na razie te zakupy na Allegro nie są aktualne, bo będę miała wkładki od niezawodnych forumek.
A może ma ktoś jeszcze oprócz ojjki i styczniówki dla buaganiarki?
To nie jest sklep a raczej coś w rodzaju hurtowni i kiedyś mieli sklep w Lotni teraz tam jest lumpeks ;)
jak dobrze pamiętam to biuro mają na Matejki we Wrzeszczu ale jaki dokładny adres to niestety nie pamiętam. To jest w takim biurowcu na przeciw kościoła garnizonowego.
o i tu jest
http://lansinoh.pl/szpomorskie.php
dziewczyny na pewno te wkładki są w QQkids na ul Matejki 6 ;pokój chyba 20 o ile dobrze pamiętam to jest we Wrzeszczu ja za opakowanie 60sztuk płaciłam chyba 26 albo 27 zł. Nie wiem ile na allegro kosztują ale może tutaj wyjdzie taniej bo można osobiście odebrać i nie trzeba płacić za przesyłkę.
image
The paragon of understanding these isseus is right here!
Ojjka, jesteś? Co z jutrem?
Ale mi dałaś zadanie - szukałam tych chusteczek Pampers białych i jak na złość w 6 sklepach nie było... Podskoczę jutro do Galerii i kupię:)
kobietoznadmorza. napisz mi na maila : ojjka@o2.pl swój nr telefonu to zaraz zadzwonię do Ciebie
ja w Gdańsku polecam aptekę alpejską z produktami Lansinoha w szpitalu SWISSMED na ul. Wileńskiej 44
Mi też zostały całe opakowania, ale ewentualny odbiór w okolicach Pruszcza lub w Gdyni.

Inne tematy z forum Zaspa

przeprowadzka !!?? (40 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Leszczyńskich (8 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

do góry