Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Logopeda wątek zamknięty moje dziecko przez całe przedszkole i 2 lata podstawówki miało problem z...
~Monika
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 2 listopada 2014

Opinia wątek zamknięty Miejsce -raczej odradzam. Zbyt male sale, duszo. Słabo przygotowani...
~M
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 kwietnia 2014

Najlepszy ośrodek nauki dla dzieci!!! wątek zamknięty Moje dzieci uczyły się już w kilku miejscach, ale dopiero w ośrodku KUBOS...
~Anna J.
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 21 maja 2013

z czystym sumieniem polecam wątek zamknięty Myślę, że będziemy klientami tego ośrodka bardzo długo. Zaczeliśmy tylko od...
~zadowolona mama
-

dodano: 17 maja 2013

Szkoła Teb Gdynia wątek zamknięty Witam , czy ktoś chodzi może do szkoły TEB w Gdyni ?? Co o niej sadzicie? I w...
Omenka666
1

dodano: 30 sierpnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Polecam wszystkim rodzicom jeżeli ich pociech mają problemy z nauką języka...
~rodzic
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 11 września 2012

j. angielski wątek zamknięty Serdecznie polecam zajęcia z j. angielskiego dla dzieci w Ośrodku. Mój synek...
~MarKel
-

dodano: 8 sierpnia 2012

AZ - opinia wątek zamknięty Polecam zajęcia w Kubosie. Rewelacyjne podejście nauczyciela do ucznia...
~AZ
-

dodano: 25 czerwca 2012

j. angielski wątek zamknięty Z nauki w Kobos korzysta syn. Nie jest to pierwszy osrodek , gdzie pobierał...
~Gossiaf
-

dodano: 20 czerwca 2012

Kubos wątek zamknięty Polecam Kubosa każdemu komu zależy na indywidualnym podejściu do...
~mama
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 9 września 2011

Kubos na prawdę pomaga wątek zamknięty w tym roku podczas wakacji pierwszy raz dogadałem sie po angielsku, cały...
~Maciej
1

dodano: 30 sierpnia 2011

bardzo dobry logopeda wątek zamknięty Polecam zajęcia z logopedą. Dziecko miało spore problemy z mówieniem, a...
~obywatel GD
-

dodano: 5 września 2011

Nauka naprawdę dla każdego wątek zamknięty do tej pory byłam przekonana, że nie dam rady opanować angielskiego w stopniu...
~MB
-

dodano: 1 września 2011

MIRKA - opinia wątek zamknięty OŚRODEK JEST GODNY POLECENIA,BARDZO DOBRA KADRA ZE ZNAKOMITYM PODEJESCIEM DO...
~MIRKA
-

dodano: 31 sierpnia 2011

POLECAM wątek zamknięty Polecam zwłaszcza rodzicom dzieci, którym zależy na indywidualnym podejściu...
~Ania
-

POLECAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim KUBOSA. Niewiarygodnie miła rodzinna atmosfera. Nauczyciele...
~Ania z Mikołajem
-

polecam wątek zamknięty Witam, chętnie polecę Ośrodek Kubos, bo znalazłem tam fachową i skuteczną...
~Grzegorz
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 29 marca 2009

Serdecznie polecam wątek zamknięty Zajęcia prowadzone w miłej atmosferze, znakomicie dobrana kadra i ciekawa,...
~Marysia
-

dodano: 18 marca 2009

Serdecznie Polecam! wątek zamknięty Jeszcze nigdy nie spotkałem się z takim profesjonalizmem i skutecznością....
~Przemek Pokorski
-

dodano: 16 marca 2009

POLECAM !!!! wątek zamknięty Polecam w 100%.Moje dziecko poprawiło oceny z j.angielskiego . Super .
~Anna i syn Dominik
-

dodano: 16 marca 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
36

34

wątków

do góry