Widok

Kuchnia na wymiar

Poszukuję kogos kto zrobi mi kuchnię pod wymiar. Zaznaczam, że nie ma to być coś mega dobrego jakościowo tylko im taniej tym lepiej. Możecie soć polecić?. A może ktoś z forum sie tym zajmuje. Podkreślam, że najważniejsza jest cena.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Jeśli cena jest najważniejszym kryterium, to zróbcie sobie tę kuchnię sami. Nie jest żadnym problemem wyguglanie N miejsc, gdzie docinają płyty meblowe na wymiar, oklejają czy wiercą otwory na zawiasy puszkowe. A jak sie nie ma dwóch lewych rąk, to samemu się to do kupy poskłada.
Żaden szanujący się fachowiec nie weźmie zlecenia z priorytetem cenowym. Trafisz na papudraków, którzy zrobią gorzej niż sami byście to zrobili.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Albo kupcie jakis gotowy zestaw z marketu budowlanego leroy, castorama.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Lub używane. Ludzie na olx, czy trojmieście sprzedają czasami prawie nowe zestawy za śmieszne pieniądze. Zawsze można cos dopasować
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Altanki, domki na narzędzia, ogrodowe - skąd zamówić? (16 odpowiedzi)

Witajcie drodzy sąsiedzi ;-) Mam gorącą prośbę. Czy ktoś z Was mógłby polecić mi firmę lub...

Fotowoltaika (59 odpowiedzi)

Jestem zainteresowany montazem paneli fotowoltaicznych w Gdyni na domu jednorodzinnym ale nie mam...

Ciągnik rolniczy (3 odpowiedzi)

Witam, są tutaj osoby, które kupowały niedawno ciągniki rolnicze? Zastanawiam się skąd najlepiej...

do góry