Kulinarny Motyw

Restauracje

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 14/16

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Ewa S. - ocena Byliśmy, weszliśmy w pierwszym momencie nieprzekonani, bo elegancko i nie...
~Ewa S.
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 4 maja 2024

Barbara - opinia Nigdy w życiu nie jadłam tak dobrego tara, lecz każda potrawa jest...
~Barbara
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 4 sierpnia 2023

Iveta - opinia Výjimečný a svěží zážitek
~Iveta
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 13 lipca 2023

Niewiada - opinia Byliśmy w gronie kilku osób wszystkie dania bardzo smaczne, elegancko i...
~Niewiada
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 maja 2023

Radek - opinia Wpadłem na majówkę i jestem miłe zaskoczony, obsługa jak i wystrój zachęcają...
~Radek
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 2 maja 2023

Kasia Sz. - opinia wątek zamknięty Miałyśmy dziś z koleżanką okazję zjeść śniadanko w Motywie. Bardzo...
~Kasia Sz.
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 25 września 2022

Carla - opinia wątek zamknięty Przemiła obsługa. Niecodzienne połączenia smaków. Bardzo miła atmosfera
~Carla
-

dodano: 24 września 2022

Zbyszek - opinia wątek zamknięty Przepyszne tatary, rissotto i boczek. Pieknie podane. W knajpie armosfera...
~Zbyszek
-

dodano: 15 czerwca 2022

Pinia - opinia wątek zamknięty Moje podniebienie zwariowało jak nastolatki pod sceną na koncercie...
~Pinia
-

dodano: 1 marca 2022

Hanna - opinia wątek zamknięty Kolacja Walentynkowa. Wyśmienite dania!
~Hanna
-

dodano: 25 lutego 2022

Karolina - opinia wątek zamknięty perfekcyjne i pyszne dania. każde jest wybitne! polecam każdemu, kto szuka...
~Karolina
-

dodano: 8 lutego 2022

Jacek - opinia wątek zamknięty Serwowane dania to uczta dla podniebienia i oczu. Gratulacje dla całego...
~Jacek
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 30 lipca 2021

Karolina - opinia wątek zamknięty Jedzenie bardzo dobre, świetna obsługa ale wielkość potraw Jest...
~Karolina
-

dodano: 18 lipca 2021

Sylwia - opinia wątek zamknięty Jedzenie na bardzo wysokim poziomie. Dopracowane w każdym detalu smakowym i...
~Sylwia
-

dodano: 19 maja 2021

Don musico - opinia wątek zamknięty Restauracja na wysokim poziomie stylistycznym. Zarówno wnętrze jak i ogródek...
~Don musico
-

dodano: 16 maja 2021

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry