Widok

Kult Unplugged

Kult Unplugged - dwa koncerty Temat dostępny też na forum:

więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

biletów juz nie ma ,,,jest inf w ogłoszeniu ,biletów brak ,sam bym sie zkusił

kazikowy

słuchaj gostek to jest unplugged w inej odslonie w filharmonii scena na srodku to wszystko kosztuje, kazelot mogłby juz wogóle nie grac stac go na nic nierobienie, tu nie chodzi o kase baranie:-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ja nie przepadałem za kazikiem i kultem

-ale po wysłuchaniu MTV Unplugged jestem mega zaskoczony że to tak brzmi, naprawdę kawał dobrej roboty, o czym świadczy że płyta schodzi z tym bo miałem problem dostać ją od ręki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kult skończył sie dawno , dawno temu !

Kazik po prostu staje się nudny !
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8

Bilety

Juz nieaktualne.

hahah No tak gdzieżby Kazimierzowi do Dody było.... Idź chłopcze posłuchaj sobie swojej Marylki Rodowicz jak nie czaisz klimatu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

już nie ma biletów :-(

Kult jest czwartym - po Kayah, Hey oraz Wilkach - polskim wykonawcą...

eee... a Dżem?

oj tam

Niektóre rzeczy sa tańsze, niektóre droższe, ale ogólnie na podobnym poziomie. Zależy na jaki "Zachód" trafisz. Nie polecam np. Norwegii, jeśli chodzi o ceny jedzenia :) Porównywanie w cenach realnych jest nieadekwatne. Sugerowałbym np. przewalutować wszystko do EURO i porównać nomnalnie. A jeśli wyjdzie Ci, że ceny u nas droższe, to i koncerty polskich artystów powinny być droższe niż importowanych, nieprawdaż?

KAZOL ZROBIŁ SIĘ CHCIWY, ALE MUZYCZNIE TRZYMA POZIOM

więc nie zgadzam się że Kult gra bez mocy

uuuu bedziemy na dvd ?

bedzie telewizja ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

masz sporo racji

kiedys (liceum, studia) sluchalem kultu wrecz nalogowo. bylem na kazdym koncercie, czy to kult, kazik czy knz. a teraz? ogladalem ostatnio w mtv ten koncert unplugged i niestety nudzilo mnie to, moze nawet troche meczylo. przypuszczam ze nie dlatego ze byl slaby, a wlasnie dlatego ze to moje zycie zmienilo sie przez ostatnie 10 lat i nie postrzegam juz swiata tak jak kiedys. niestety, proza zycia bywa dobijajaca i nawet na dobra muzyke nie ma juz miejsca.

przyjeżdżajcie z całej Polski - to w końcu KULT

Nie zastanawiajcie się tyle. Na Lady Gagę były tłumy, wstyd zeby na KULT żałować kasy, to nasza hstoria i kawał dobrej muzyki. Dla wszystkich fanów mamy nocleg za 50 zł ze śniadaniem - w centrum Sopotu! Pozdrawiamy - zespół Siesta Hostel Sopot

A dla mnie

gdzieś na Porozumieniu Ponad Podziałami oi !!!

w Gdyni była porażka

nie żeby źle grali, nawet ten support wypadł jakoś, jednak miejsce wybitnie nie na takie imprezy. A pamiętacie koncerty w Kwadracie? A CSG? Też fajne miejsce.
Pamiętam jeszcze koncert w hali Olivia - też nie było rewelacji.
Starzeją się? A kto nie? Od lat chodzę na ich koncerty i mam nadzieję, że jeszcze trochę pograją.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

co nie zmienia faktu iż....

to najdroższy koncertowy zespół w zespół polski

Co to za bzdury.. ciuchy są na zachodzie DUŻO tańsze - bywają tańsze w cenach nominalnych, a w cenach realnych (przy uwzględnieniu 3x wyższych zarobków realnie) to już w ogóle różnica jest kolosalna. Samochody i komputery? Sprzęt elektroniczny w UK jest dużo tańszy. Jedzenie to samo (ścierwo na zachodzie jest dużo tańsze, czekoladki, tyłek od tego rośnie.. mamy na szzęście jeszcze lepsze jedzenie, ale to się powoli zmienia.. też chłam wchodzi do supermarketów).

pewnie wolałbyś BittBull

i ryjane ;)

Wilcy to żenada

razem z tym pajacem zadufanym który strasznie kaleczy po ang.

coś przepłaciłeś. ja kupiłem w empiku za 48

Inne tematy z forum Rozrywka

Spot the music vol 2. - Dawid Kwiatkowski (10 odpowiedzi)

SPOT THE MUSIC Vol. 2 - będzie to wyjątkowe wydarzenie, które połączy różne pokolenia fanów w...

Franz Kafka | Projekcja filmu, spotkanie z Agnieszką Holland, koncert. Otwarcie AAFF (3 odpowiedzi)

Na dwa tygodnie przed polską premierą kinową, długo oczekiwana, międzynarodowa produkcja...

Spacer z pieskami po sopockich lasach (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na wyjątkowy spacer historyczno-przyrodniczy z czworonogami po malowniczych lasach...

do góry