Widok
oj tam
Niektóre rzeczy sa tańsze, niektóre droższe, ale ogólnie na podobnym poziomie. Zależy na jaki "Zachód" trafisz. Nie polecam np. Norwegii, jeśli chodzi o ceny jedzenia :) Porównywanie w cenach realnych jest nieadekwatne. Sugerowałbym np. przewalutować wszystko do EURO i porównać nomnalnie. A jeśli wyjdzie Ci, że ceny u nas droższe, to i koncerty polskich artystów powinny być droższe niż importowanych, nieprawdaż?
masz sporo racji
kiedys (liceum, studia) sluchalem kultu wrecz nalogowo. bylem na kazdym koncercie, czy to kult, kazik czy knz. a teraz? ogladalem ostatnio w mtv ten koncert unplugged i niestety nudzilo mnie to, moze nawet troche meczylo. przypuszczam ze nie dlatego ze byl slaby, a wlasnie dlatego ze to moje zycie zmienilo sie przez ostatnie 10 lat i nie postrzegam juz swiata tak jak kiedys. niestety, proza zycia bywa dobijajaca i nawet na dobra muzyke nie ma juz miejsca.
w Gdyni była porażka
nie żeby źle grali, nawet ten support wypadł jakoś, jednak miejsce wybitnie nie na takie imprezy. A pamiętacie koncerty w Kwadracie? A CSG? Też fajne miejsce.
Pamiętam jeszcze koncert w hali Olivia - też nie było rewelacji.
Starzeją się? A kto nie? Od lat chodzę na ich koncerty i mam nadzieję, że jeszcze trochę pograją.
Pamiętam jeszcze koncert w hali Olivia - też nie było rewelacji.
Starzeją się? A kto nie? Od lat chodzę na ich koncerty i mam nadzieję, że jeszcze trochę pograją.
Co to za bzdury.. ciuchy są na zachodzie DUŻO tańsze - bywają tańsze w cenach nominalnych, a w cenach realnych (przy uwzględnieniu 3x wyższych zarobków realnie) to już w ogóle różnica jest kolosalna. Samochody i komputery? Sprzęt elektroniczny w UK jest dużo tańszy. Jedzenie to samo (ścierwo na zachodzie jest dużo tańsze, czekoladki, tyłek od tego rośnie.. mamy na szzęście jeszcze lepsze jedzenie, ale to się powoli zmienia.. też chłam wchodzi do supermarketów).