Widok

Kult

Kult Temat dostępny też na forum:
Kult9, 10 Marcagodz. 20:00bilety: brakAK PG KWADRATOWA w dniach 9 i 10 marca będzie gościł mega gwiazdę polskiej sceny rockowej Zespół KULT.Zespół wielokrotnie gościł już w naszym klubie, będzie to ich drugi występ w klubie po remoncie klubu Kwadratowa.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp wyłącznie dla osób ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

albo automat portalowy zaszwankował

ynteligencie, powtarzasz się

może coś na temat kultu a nie o mano drodzy ynteligenci

zarzadanie uber ulles!

Jeden z zfanóf napisał coś takiego na forum:

"W zarządzaniu jest coś takiego, jak zarządzanie przez kryzysy. Chociaż to kompletnie nie moja dziedzina, to podobno owe kryzysy w firmie przeciwstawiają się stagnacji firmy i mogą przyczynić się do jej rozwoju poprzez burzenie konformistycznych układów i więzi pomiędzy członkami systemu, burzenie tradycyjnych norm, wartości, przekonań.

W moim odczuciu - po ostatnich raczej kiepskich dokonaniach zespołu - ów zaistniały kryzysik, może stanie się jakimś punktem zapalnym. W zespole wybuchnie nowa wspaniała energia i chęć udowodnienia wszystkim, że świetnie się mają, dzięki czemu kolejna płyta będzie znacznie lepsza. Tak więc nie przyłączam się do głosów smutku, zaś wyrażam nadzieję."

Abstrahując co to za myślenie o muzyce tego "zfana".
Jeśli Ci ludzie za priorytet maja zarządzanie to nie dziwne, że muzycy wylatują. Liczy się zarządzanie nie muzyka. Menadzer załatwia nam wielkie ceny to my preferujemy menadzera ponad priorytety brzmienia.

jak zwykle drogie bilety,Kult dla wybranych?Fuck you!

może coś na temat kultu a nie o mano drodzy ynteligenci

Mano mysli ze jest inteligetny/a jesli z takimi tekstami wyleci a dla mnie jest czlowiekiem bez uszu/a tak jak P. Leszczynski ktory krytykował nosowska i pidzame . i dlatego KAsia razem z Kazikiem pojechali w piosence " Zoil " . Mano - nie ma co robic w domu wiec siedzi na forum siedzi i wypisuje . moze ma takie " ale " do kazika ze nie chciał moze dac aurografu i teraz ma zal do niego . szkoda mi Ciebie. Twoje słowa sa puste i bez znaczenia dla Wszystkich ktorzy wiedza co to dobra muzyka .

KULT , IB , HEY !!!!!!!!!!

do Mano

A "Mano" to skrót od "DyMano"?

Do bezimiennego

Wyluzuj chłopie, bo skończysz w ukropie :)

Do Mano

Po prostu, to na jajach nie masz zarostu :)

do desdin

Czas zacząć :)

> A Kazik robi to, co chce robić - w końcu jest człowiekiem > dorosłym i chyba zdaje sobie sprawę z tego, czy się
> zatrzymał w rozwoju czy nie. Jeśli na jego koncerty
> przychodzą tłumy, to znaczy że coś w nich (tych
> koncertach) i w nim widzą, że coś z tego mają i tu chyba > też za bardzo nie ma o czym dyskutować. Jak przestaną > przychodzić, to myślę, że Kazik znajdzie jakieś
> rozwiązanie sam - nie potrzebuje ani twojej ani niczyjej
> pomocy.

To doskonale oddaje chyba także punkt widzenia Kazika, ktory moim zdaniem jest po prostu żałosny.

Wiesz co to jest WYCZERPANIE FORMUŁY ?

Mike Patton, jak rozwiązywali Faith No More, tez był u szczytu sławy. I co ? I miał to centralnie w dupie.

Uscisneli sobie rece, powiedzieli: OK. W tym teamie zrobilismy i powiedzielismy juz wszystko. Nagrali: ALBUM OF THE YEAR i rozeszli sie do domu.

A Kazik ? Kolejni odchodza, przychodza i ciagnie ten kram na kółkach, niczym żałosny Panasewicz z Lady Pank, czy Beata i BAJM. To juz dawno nie ma nic wspolnego ze sztuka.

Oczywiscie KULT nigdy nie bedzie FNM, chodzby chcieli wymienić wszystkich ...

> A skąd ta szydera, bo nie bardzo rozumiem?

Po prostu :)

ech...

nie porównuj chodzenia na koncert jakiejkolwiek grupy do pochodów pierwszomajowych, bo dziś nikt nikogo nie zmusza do chodzenia na koncerty.
Jeśli ludzie chcą wydać kasę na bilet, to znaczy że mają powód - dla jednych to będzie ten instynkt stadny, dla innych chęć narąbania się na koncercie, a dla jeszcze innych chęć posłuchania. Ludzie są różni i mają różne potrzeby. A tak szczerze powiedziawszy poznać się na muzyce to potrafi i tak tylko garstka - i to niekoniecznie ta chodząca na koncerty, na których "Krzysiek Banasik tworzył ciekawe zderzenie stylistyczne i wnosił wiele ciekawych elementów w ich granie na zasadzie zderzenia brudu punkowego z symfonią obecną już wcześniej w Armii". Bo tu też ludzie przychodzą z różnych powodów. I niekoniecznie takich jak "z kulturą na Ty".

Kult bez Banana...

Wczoraj odszedł z zespołu Krzysztof Baban Banasik,zastępuje go techniczny Kultu i zarazem gitarzysta Buldoga - Wojtek Jabłoński.

jest to ?

aha no i wiesz co to znaczy owczy pęd instynkt stadny?
Podążą ileś ludzi by być po stronie większości. Bardzo znane. Za to też skini lubią kult. Za ubaw to jednak 43 pln to dużo. Ile kosztuje ich płyta? może wiesz?
Ale wiesz życzę Ci żeby argumentem który jak sie widzę Ci nasuwa nie było to że "tłumy idą to pewnie coś jest". Na pochody majowe też chodziły tłumy. Na dodę Na "ich troje" waliły takie tłumy że by sześć razy wpełnili kwadratową.
Idę z tego powodu że artysta coś tworzy. Do knajpy jeśli chce porozmawiać przy piwie. Byłem na koncercie gdzie Krzysiek Banasik tworzył ciekawe zderzenie stylistyczne i wnosił wiele ciekawych elementów w ich granie na zasadzie zderzenia brudu punkowego z symfonią obecną już wcześniej w Armii.
Czy to jest możliwe w so oraz nd?
http://www.kult.art.pl/pl/multimedia/zdjecie,,2827.html
..

a to po prostu

kultura wychodzi z siebie jak czyta cie, desdin

do kultura

Aha: i jakoś tak śmieszny dysonans wyczuwam kiedy kultura mówi o p.....oleniu ;)

do kultura

Jak już wcześniej wspomniałem - lubię dokonania Kazika i Kultu; dodam więcej - uważam, że niektóre jego teksty wcale się nie przedawniły i mogą dać do myślenia czy czegoś nauczyć.
Ani Kazik ani Kult nie są moimi idolami - wyrosłem już wyznawania wiary w idoli muzycznych ;) A Kazik robi to, co chce robić - w końcu jest człowiekiem dorosłym i chyba zdaje sobie sprawę z tego, czy się zatrzymał w rozwoju czy nie.
Jeśli na jego koncerty przychodzą tłumy, to znaczy że coś w nich (tych koncertach) i w nim widzą, że coś z tego mają i tu chyba też za bardzo nie ma o czym dyskutować. Jak przestaną przychodzić, to myślę, że Kazik znajdzie jakieś rozwiązanie sam - nie potrzebuje ani twojej ani niczyjej pomocy.
I chyba pomyliłeś się co do tego p.....olenia - oglądam się i nie widzę żeby ktoś mnie p.....olił ;) Zresztą sorki - homoseksual;istą nie jestem, więc nic z tego ;)

aha

bezkrytyczni fani to idioci i doskonali konsumenci. Lecą na dno ze swym idolem. Zamiast dać krytykę póki jeszcze nie jest za późno. Ale skąd masz to wiedzieć ? Troche jak z "przyjecielem" narkomana.

do desdin

desdin, poradzi sobie i bez paru muzyków bo jest twoim idolem
O ja cie p.....ę ;P Może zostanie prezydentem.. chyba, że go powieszą.

Żenada i obraza ludzi takie granie na sentymencie sztucznych przedstawień. Nawet nie czuje już tych tekstów co je pokrzykuje.

Inne tematy z forum Rozrywka

Kulinarna Świętojańska (11 odpowiedzi)

Miasto Gdynia zaprasza na IX edycję Kulinarnej Świętojańskiej - największego festiwalu street...

28 Wielki Przejazd Rowerowy 2026 (20 odpowiedzi)

W niedzielę 14 czerwca 2026 uczestnicy 28. edycji Pomorskiego Wielkiego Przejazdu Rowerowego...

Stefa Liderek x Autopay (7 odpowiedzi)

W kameralnych grupach - bez stresu towarzyszącemu wystąpieniom na forum. Bez presji - mniej...

do góry