Widok

Kult

Kult Temat dostępny też na forum:
Kult9, 10 Marcagodz. 20:00bilety: brakAK PG KWADRATOWA w dniach 9 i 10 marca będzie gościł mega gwiazdę polskiej sceny rockowej Zespół KULT.Zespół wielokrotnie gościł już w naszym klubie, będzie to ich drugi występ w klubie po remoncie klubu Kwadratowa.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp wyłącznie dla osób ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

irytacja

a może Smolik czy Rubik to są wielkie gwiazdy?? poza tym proszę o trochę szacunku dla człowieka który w tym wieku potrafi sprostać wymaganiom fanów(nawet jeśli nie są zbyt wygórowane)Kazik nigdy nie twierdził,że tworzy dla ludzi " z górnej półki". Robi to co lubi i za to go szanuję. Jeżeli to nie Wasza bajka to nie idźcie do Kwadratowej. A tak na poważnie to chciałbym usiąść z Wami przy browarze i pogadać na takie tematy- lubię poznawać poglądy innych osób. Każdy może się mylić - także ja. Z Kultu i tak nigdy nie zrezygnuję a Wam radzę wsłuchać się trochę w teksty piosenek(szczególnie tych starszych)

siwy, przypuszczam ze gdy nie bedziesz miał co poznawac zostanie Ci tylko to piwo :) Jeśli na koncertach kultu sa rostrzasane jakies poglady to napisz pozniej. Raczej dla wielu pretekst do napicia. A pijacka gadka to juz mało ma wspolnego z otwartoscia na swiat ktora pałal Kazimierz zanim ukończył studia.

dajcie na luz

Mano to kolo który bije piane i chce żebyśmy się tu produkowali olewka gościowi i spokój ........ ;-)

Mano nagraj pare płyt i zobaczymy co potrafisz ... za 25lat .... nara

PANIE I PANOWIE zobaczymy się w Kwadracie z tymi co chcą a reszta niech idzie na inne koncerty na których nas nie bedzie ...... jest tyle fajnych kapel wymienionych już tutaj wcześniej

pozdro SIWY i ekipa

za duzo tego

>>Mano nagraj pare płyt i zobaczymy co potrafisz ... za 25lat .... >>nara
Problem w tym, że troche za duzo tych plyt nagrał. O pare za dużo. Mowi sie zeby nie przesadzić i wiedziec kiedy ze sceny zejść.
A co do luzu.
Kaziu już dał na luz.. wiec po co chodzić na koncerty co nic nowego nie wnoszą. Dla alkoholu przy muzyce?
Do tego to każda podrzedna grupa weselna wystarczy chłopaki.

Do Śledzia

Ty Sledziu, a czy ja napisalem, ze jestem muzykiem i pcham sie na scene ? Uswiadomie Cie, bo chyba nie potrafisz czytac ze zrozumieniem: NIE

Wiec po co cala ta gadka ?

Skoro nie potrafisz argumentwac, i swoje wywody ograniczas do NIE, bo NIE, to lepiej po prostu nie zabieraj głosu.

Na prawdę: idź na KULT, wybaw się i nie czytaj co tutaj wypisuję. Olewka

P.S.

Możesz tez wybrac sie na koncert lekko alternatywnego i pełnego anergii LEMON'a ... ;)

Dzis w PAPRYCE ... hehehehehe

Mano, a Ty zawsze możesz się wybrać na Ryszarda Rynkowskiego.

'hehehehehe'

żal.

....

żal, a właściwie: żałość ...

W sumie gdybym mial wybierac miedzy Ryśkiem a Lemonem, wybrałbym Ryska ....

... hehehehehehe ...

Mano, jesteś po prostu żenujący. ciekawe czy jesteś taki mądry na żywo, gdy rozmawiasz z kimś w cztery oczy. każdy może być mądry i ironiczny siedząc przed monitorem. widzę, że krytyka, to Twoja specjalność.
poza tym zauważ, że wydarzenie dotyczy Kultu, a nie jakiegoś tam Lemona. potrafisz czytać ze zrozumieniem?

żenada, bez kitu.

Do KTOSIA

Jestem madry ZAWSZE .... hehehehehe ... i lubie dyskutowac także w realu.

Anyway: widac, ze masz malo dystansu i do siebie i do KULTU. Zaproponowałeś mi koncert Rynkowskiego, wiec ci odpowiedzialem, że wybrałbym LEMON. Nie rozumiem o co Ci w ogóle chodzi. To raczej ty wczutuj sie w posty i chociaz staraj sie je zrozumiec.

ERRATA

tfu ... na psa urok.

Oczywiscie wybralbym Ryska. Nigdy w życiu LEMON :) ... ch, cha, cha ...

Mano- zakończ to przedstawienie

Tobie ktoś płaci za wstawianie takich durnych i krytycznych komentarzy?? Po co wogóle wchodzisz na tą stronę??Zamiast chwalić to co lubisz krytykujesz całą resztę. Sorki, ale jak dla mnie to zachowujesz się trochę jak "burak", który nigdzie nie zaistniał i teraz próbuje się wykazać na forach takich jak to. Idż na inną stronkę i skończ tę żenadę. "...taka jest moja koncepcja, tak ja to widzę..."

Mano, chyba naprawdę nieźle Ci na mózg padło.
po pierwsze - jestem dziewczyną.
po drugie - to TY pierwszy napisałeś o jakimś beznadziejnym koncercie w Papryce. jeśli masz problem z pamięcią, to wybierz się do lekarza.

mądrzy się, a sam nie wie co pisze.
jeszcze bardziej mi Ciebie żal.

Do Śledzia / Siwego

I znowu "BURAK" ... przeciez to jest juz nudne :)

No i dalej nie odpowiedziales na moje pytania i kolegi niepodpisanego. Nie uwazasz, ze gdyby wszystkim podobalo sie to samo, to po prostu byloby nudno. Poza tym nudne bylyby tylko posty zachwalajace KULT.

Wchodze tu bo mam taką potrzebe. Jeszcze tego nie zauwazyłeś ?

Twoja KONCEPCJA na prawde nie ma tu nic do rzeczy ...

Szkoda, ze ciagle kontunujesz dyskusje o Mnie, nie majac żadnych, ŻADNYCH argumentów dotyczacych KULTU. Na prawde szkoda, ale w sumie nie powinienem sie temu dziwić. To takie polskie :)

Do KTOŚIA / dziewczyny

Droga KTOŚIU / dziewczyno, nie na mózg nie padło.

Po pierwsze KTOŚIU / dziewczyno: we wszystkich postach zwracalas sie bezosobowo, wiec skad mialem wiedziec, ze jestes dziewczyna ? Wybacz, ale czytac w myslach jeszcze nie potrafie.

Po drugie KTOŚIU / dziewczyno:
Nie rozumiem, jeżeli moja propozycja dotyczaca LEMON, która była jedynie niewybrednym żartem, wydala ci sie żenująca to po co kontynuowalas wymiane zdan proponujac koncert Rynkowskiego ? Ze złości ?

Po trzecie KTOŚIU / dziewczyno:
nie mam żadnych problemów z pamięcią, wiec do lekarza, raczej sie nie wybieram

Po czwarte KTOŚIU / dziewczyno:
skoro jest mi Cię jeszcze bardziej żal, to może kup mi kwiaty i sprawe zamkniemy .... a może jakiś prezent ?

Najsmutniejsze i żałosne zarazem jest to, że dyskusja przerodzila sie w próbe dyskredytacji mojej osoby, bo nie lubie KULT. Ten temat nie dotyczny mnie tylko KAZIKA.

Wiec może oboje powrócicie do tematu i nie kontunujcie już wymiany zdan, na moj temat bo zaczynam sie czerwienic ... hehehehe ....

do Mano

szkoda słów. Biję czołem przed Twoją głupotą. Widzę, że Twoim żywiołem jest walka jednak brak ci odwagi na bezpośrednie starcia. Internet i fora takie jak to zostały stworzone dla ludzi Twojego pokroju. Więc walcz dalej i życzę ci wielu zwycięskich bitew. Bez odbioru

Do Siwego

Ponownie dziekuję za komplement :)

Starć w realu zupelnie sie nie boje, o ile warte sa jakiejkolwiek potyczki. Te z Toba raczej nie, bo bijesz piane na mój temat zamiast "kultowy".

Twoja rzecz.

Wybaw sie na KULCIE i koniecznie zdaj relacje jak z****iscie bylo na tej imprezie. Chociaz może lepiej nie bo i tak z góry wszystko wiadomo, a to przecież jest nudne.

Zegnam.

A teraz z zupełnie innej beczki

Mano mój "przyjacielu". Na ilu koncertach Kultu byłeś??(nie licząc spędów typu "Dni Kwidzyna")

Koniec, czy poczatek ?

Siwy,

przeciez miałeś skończyc już ten "cyrk", to po co to pytanie. piszesz, że olewasz moje wypociny, a jednak nie olewasz .... wiec jak jest ?

Bylem na wystarczajacej ilosci koncertów KULT.

Satysfakcja

Takiej odpowiedzi się spodziewałem. Mogę skończyć tę zabawę z czystym sumieniem. Żegnam

Inne tematy z forum Rozrywka

Międzynarodowy Festiwal Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA 2026 (9 odpowiedzi)

Zapraszamy na Festiwal FETA 2026!XXVIII edycja Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i...

Skok z Molo w Sopocie (7 odpowiedzi)

Skok z Molo w Sopocie bez mandatu i narażania się na niebezpieczeństwo? To możliwe zaledwie raz w...

CSIO4* Sopot 2026 (4 odpowiedzi)

W dniach 11-14 czerwca sopocki Hipodrom ponownie stanie się stolicą skoków przez przeszkody....

do góry