Widok

Kult

Kult Temat dostępny też na forum:
Kult9, 10 Marcagodz. 20:00bilety: brakAK PG KWADRATOWA w dniach 9 i 10 marca będzie gościł mega gwiazdę polskiej sceny rockowej Zespół KULT.Zespół wielokrotnie gościł już w naszym klubie, będzie to ich drugi występ w klubie po remoncie klubu Kwadratowa.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp wyłącznie dla osób ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

heej

Słuchałem także kultu ale przestałem. Gdy przestali sie starać i zaczeli spiewać coraż szybiciej i żeby tylko zdązyć. Przecież to jasne. Dobrze, że nie chcesz tracić pieniędzy. Popłuczyny po Kulcie grającym w kwadratowej np ok 91-94 roku.

popłuczyny? ciekawe jakiej muzyki słuchasz, skoro twierdzisz, że Kult to popłuczyny.
i tak pójdę na koncert, tylko, że w poniedziałek.
więc nie musisz się martwić.

popłuczyny

i dobrze, że sa już zwracane bilety. Sam by nie poszedł nawet za darmo. Pamietam dobre koncerty to po co mi popluczyny po tamtym.

sprzedam jeden bilet na niedzielny (9.03) koncert Kultu.
kupiłam go za 38 złotych, sprzedam za 35.
kontakt: gg 2470850.

pytanie do

Mam pytanie do słuchaczy Kultu w którym spiew Kazika można sluchać. Jak wypada szczerośc Kazika? Kiedy to spiewał : "lysy jedzie do Moskwy" później osobiście wybrał czyt. zagłosował na czlowieka który podał rece mordercy.

tu sa zdjęcia : http://bi.gazeta.pl/im/7/4912/z4912347X.jpg
Jak tu mówić o czymkolwiek uczciwym obecnie. Zbijanka kasy bez szacunku do słuchaczy. A kiedyś ich lubiłem. Kiedyś. Napisz do niego na tym waszym forum jak getto. może Ci odpowie. ;)

To jest normalne, że nie gadasz z bandytami
Nie zapraszasz ich do domu, nie odwiedzasz ich samych
Kto z kim przestaje, takim się staje
Na długo to w każdej jednej głowie zostaje
Myślę, że jest w tym coś żenującego
Odwiedzać gospodarza dzieci mordującego
W imię imperialnych bredni, to pomysł nieprzedni
Nie tłumaczy tego święto, ani dzień powszedni
Gdy na wsie góralskie bomby spadają
Jedyna ich wina, że tam właśnie mieszkają
Gdy swoją ręką ścisnąć rękę zakrwawioną
Musowo się zabrudzi, tak już to jest zrobione
Nie będzie inaczej - zapytaj na Kaukazie
Co o tej rocznicy tam się sądzi w takim razie
Uśmiechnięte facjaty w imię zwycięstwa
Armia gdzie indziej okazuje męstwo

Łysy jedzie do Moskwy

Pytanie: co ten człowiek chce nam jeszcze powiedzieć?..

... 3

... mówisz i masz !

omfg, przecież każdy ma inny gust muzyczny. ludzie, trochę tolerancji...

...

zycze sobie owego wspolczucia przez jak najdluzszy okres czasu ... :)

... 2

Tu nie ma co rozumiec, tu raczej trzeba wspołczuć

...

kult nie jest zespolem ktorego muzyke trzeba odkrywac, bardzo sie ciesze ze jednak nie wszyscy rozumieja fenomen tego zespolu :)

Do Siwego

Bardzo sie ciesze że w jakims sensie zaspokoiłem Twoją ciekawośc, bo dyskusja z Toba to na prawde strata czasu.

Nie dość, że nie potrafisz sie okreslić, czy chcesz dyskutowac, czy też nie, to bardziej interesuje Cie moja osoba niz rzeczony KULT. No, coż jak ktos nie ma argumentów, musi posiłkować się takimi zagrywkami.

No nic.

Powodzenia w odkrywaniu tej samej muzyki KULT.

Żegnam.

muzyka schyłku.

prostaki coraz prostsze sluchaja zespolu ktory kiedyś cos miał do przekazania. Smutne.

Satysfakcja

Takiej odpowiedzi się spodziewałem. Mogę skończyć tę zabawę z czystym sumieniem. Żegnam

Koniec, czy poczatek ?

Siwy,

przeciez miałeś skończyc już ten "cyrk", to po co to pytanie. piszesz, że olewasz moje wypociny, a jednak nie olewasz .... wiec jak jest ?

Bylem na wystarczajacej ilosci koncertów KULT.

A teraz z zupełnie innej beczki

Mano mój "przyjacielu". Na ilu koncertach Kultu byłeś??(nie licząc spędów typu "Dni Kwidzyna")

Do Siwego

Ponownie dziekuję za komplement :)

Starć w realu zupelnie sie nie boje, o ile warte sa jakiejkolwiek potyczki. Te z Toba raczej nie, bo bijesz piane na mój temat zamiast "kultowy".

Twoja rzecz.

Wybaw sie na KULCIE i koniecznie zdaj relacje jak z****iscie bylo na tej imprezie. Chociaz może lepiej nie bo i tak z góry wszystko wiadomo, a to przecież jest nudne.

Zegnam.

do Mano

szkoda słów. Biję czołem przed Twoją głupotą. Widzę, że Twoim żywiołem jest walka jednak brak ci odwagi na bezpośrednie starcia. Internet i fora takie jak to zostały stworzone dla ludzi Twojego pokroju. Więc walcz dalej i życzę ci wielu zwycięskich bitew. Bez odbioru

Do KTOŚIA / dziewczyny

Droga KTOŚIU / dziewczyno, nie na mózg nie padło.

Po pierwsze KTOŚIU / dziewczyno: we wszystkich postach zwracalas sie bezosobowo, wiec skad mialem wiedziec, ze jestes dziewczyna ? Wybacz, ale czytac w myslach jeszcze nie potrafie.

Po drugie KTOŚIU / dziewczyno:
Nie rozumiem, jeżeli moja propozycja dotyczaca LEMON, która była jedynie niewybrednym żartem, wydala ci sie żenująca to po co kontynuowalas wymiane zdan proponujac koncert Rynkowskiego ? Ze złości ?

Po trzecie KTOŚIU / dziewczyno:
nie mam żadnych problemów z pamięcią, wiec do lekarza, raczej sie nie wybieram

Po czwarte KTOŚIU / dziewczyno:
skoro jest mi Cię jeszcze bardziej żal, to może kup mi kwiaty i sprawe zamkniemy .... a może jakiś prezent ?

Najsmutniejsze i żałosne zarazem jest to, że dyskusja przerodzila sie w próbe dyskredytacji mojej osoby, bo nie lubie KULT. Ten temat nie dotyczny mnie tylko KAZIKA.

Wiec może oboje powrócicie do tematu i nie kontunujcie już wymiany zdan, na moj temat bo zaczynam sie czerwienic ... hehehehe ....

Do Śledzia / Siwego

I znowu "BURAK" ... przeciez to jest juz nudne :)

No i dalej nie odpowiedziales na moje pytania i kolegi niepodpisanego. Nie uwazasz, ze gdyby wszystkim podobalo sie to samo, to po prostu byloby nudno. Poza tym nudne bylyby tylko posty zachwalajace KULT.

Wchodze tu bo mam taką potrzebe. Jeszcze tego nie zauwazyłeś ?

Twoja KONCEPCJA na prawde nie ma tu nic do rzeczy ...

Szkoda, ze ciagle kontunujesz dyskusje o Mnie, nie majac żadnych, ŻADNYCH argumentów dotyczacych KULTU. Na prawde szkoda, ale w sumie nie powinienem sie temu dziwić. To takie polskie :)

Mano, chyba naprawdę nieźle Ci na mózg padło.
po pierwsze - jestem dziewczyną.
po drugie - to TY pierwszy napisałeś o jakimś beznadziejnym koncercie w Papryce. jeśli masz problem z pamięcią, to wybierz się do lekarza.

mądrzy się, a sam nie wie co pisze.
jeszcze bardziej mi Ciebie żal.

Inne tematy z forum Rozrywka

Kulinarna Świętojańska (11 odpowiedzi)

Miasto Gdynia zaprasza na IX edycję Kulinarnej Świętojańskiej - największego festiwalu street...

Maryla Rodowicz (8 odpowiedzi)

To będzie wyjątkowe spotkanie z legendą polskiej piosenki, która od dekad łączy pokolenia. W...

28 Wielki Przejazd Rowerowy 2026 (20 odpowiedzi)

W niedzielę 14 czerwca 2026 uczestnicy 28. edycji Pomorskiego Wielkiego Przejazdu Rowerowego...

do góry