Widok

Kult

Kult Temat dostępny też na forum:
Kult9, 10 Marcagodz. 20:00bilety: brakAK PG KWADRATOWA w dniach 9 i 10 marca będzie gościł mega gwiazdę polskiej sceny rockowej Zespół KULT.Zespół wielokrotnie gościł już w naszym klubie, będzie to ich drugi występ w klubie po remoncie klubu Kwadratowa.Bilety na koncert do nabycia tylko i wyłącznie u nas w klubie u osoby zajmującej się obsługą stołu bilardowego.Uwaga:wstęp wyłącznie dla osób ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mano

Nie - po prostu nie maja alternatywy.

Mowi sie im ze KULT to hohoho ... a moze nawet cos wiecej. To bardzo zlozony proces, ktory trwa juz od lat.

U nas / w Polsce nie ma kultury słuchania muzyki, tylko się ją przyswajania.

Poza tym te tysiace osób po prostu swiadcza o tym w jaki sposob w Polsce definuje sie DZIS pojecie alternatywa. wiekszosc z nich nie ma pojecia o scenie alternatywnej na swiecie. Obecnie KULT dla mnie nie rozni sie niczym od BAJMU, LADY PANK, czy PERFECTU. W ich tworczosci prozno szukac inowacyjnosci, progresu. To wicaz stary dobry "ALTERANTYWNY" KULT. Kazik nie ma chyba juz zupelnie wstydu. Dawno powinien zakonczyc ta i tak przygluga agonie artystycza. Dzis KULT znaczy tyle, co wtornosc i upadek.

Mhm. Głuchy? W takim razie kilka tysięcy osób, które kupują bilety na ich koncerty straciły słuch?
Ciekawe, ciekawe.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dajby juz spokoj II

Nie, wolabym pojsc na cos innego niz KULT cztery razy w roku. Za to chyba Ty ich bardzo cenisz.

KULT juz od jakiego czasu zjada swoj wlasny ogon. Kto tego nie widzi / slyszy ten jest po prosty głuchy :)

Mano, pewnie wolałbyś iść na koncert Michała Wiśniewskiego, nie?

Fajnie :)

Byłem na ich wielu koncertach w różnych miastach i nie zagrali 2 takich samych koncertów co bardzo cenię.
Pozrawiam

Daliby już spokój

Matko, ile jeszcze razy KULT bedzie jedyna atrakcja koncertowa trojmiasta. Oni wkółko grają to samo. Ten zespół, to już nie jest zespół a instytucja serwująca wciąż ten sam program. Prosze już dość

setlista jest trochę inna z tego co wiem. ale jest różnica w dosłownie dwóch-trzech utworach. Kwadratowa jest małym klubem, a na koncerty Kultu przychodzi zazwyczaj bardzo dużo osób. stąd dwa terminy koncertów.
bilety są jednodniowe.
bilety w przedsprzedaży:
- ulgowy - 28 zł
- normalny - 38 zł
bilety w dniu koncertu:
- ulgowy - 33 zł
- normalny - 43 zł

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

bilety

czy koncerty sa te same zarowno 9 i 10 marca, czy to taki 'maraton'? i jak jest z biletami, 28 zl za kazdy dzien?

6. raz

zawsze byłem przy nich tylko raz mnie nie zastali

Jazda obowiązkowa i to podwójnie:))

;DDDD

oczywiście, że będę! ;D

Inne tematy z forum Rozrywka

Letnie Klimaty (3 odpowiedzi)

W niedzielę, 14 czerwca nie może Was zabraknąć w Starym Maneżu na kolejnej edycji Klimatów -...

DJ BoBo - Arena Tour (3 odpowiedzi)

DJ BoBo przyjedzie do Polski w 2026 roku z wielkim tournée, które znają fani z Niemiec! To będzie...

Cudawianki 2026 | Lato zaczyna się #wGdyni (3 odpowiedzi)

Lato zaczyna się #wGdyni - to prawda znana od lat. Nie inaczej będzie i w tym roku. Już 27...

do góry