Widok
Kultura-zero
Zachęcony pozytywnymi opiniami wybrałem się do tego warsztatu z łożyskiem koła. Niby prosta sprawa, ale dla tej ekipy okazało się to niemożliwe-bali się podobno pęknięcia jakiegoś pierścienia i zaproponowali wymianę dopiero gdy będą mieli je na stanie. Od razu uderzyło mnie "cwaniakowanie" właściciela i jednego z pracowników-tekst do mnie, gdy nie mógł zdjąć pierścienia: "Niech Pan sam zdejmie, tu są narzędzia i rekawice" !!! Myślę sobie-OK. Ale, że ceny tutaj nie należą do najniższych (podobno oryginały) już po wizycie napisałem maila do szanownego właściciela na adres, który był (bo już nie jest) podany na stronie. Nie mając odpowiedzi po 2 dniach dzwonię z pytaniem czy dostał mojego maila. Na co usłyszałem mało uprzejmą odpowiedź-"powszechnie wiadomo, że na maile nie odpowiadam". Zacząłem więc dopytywać czy można zamiast oryignalnych łożysk zamontować tańsze zamienniki. I tutaj pan właścicel już bardzo niegrzecznie, niemal krzycząc, powiedział, że on szajsu nie będzie mi zakładał (co mogę zrozumieć), i że nie muszę już do niego przyjeżdżać ani płacić za robotę z poprzedniej wizyty. Oczywiście już tam nie pojechałem. Fachowość może i jest, ale kultura i podejście do klienta=dno.
Moja ocena
Fort-Auto
kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1
asortyment: 4
jakość usług: -
terminowość: -
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.2
* maksymalna ocena 6