Widok

Kupię Farage ale...

Wesele Temat dostępny też na forum:
Nie śpieszę się więc mogę szukać długo, za to chodzi mi o określony model, z drugiej ręki, taniej niż w salonie. (Dlatego z góry dziękuję dziewczynom które tu już sprzedają Farage. Te sukienki są przepiękne, ale już obejrzałam zdjęcia i nie są dla mnie.)
Otóż szukam modelu z przezroczystym gorsetem spinanym na karku, ramiona odkryte, dekolt nie. Dół najlepiej rybka ale niekoniecznie. Po prostu marzy mi się taki gorset.
Rozmiar sukni najlepiej żeby był 34-36 (do 38), na wzrost 160 cm.
Czekam cierpliwie na jakieś oferty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dziewczyny, dzięki za rady!
Ja w salonie już byłam i mierzyłam kilka modeli, wiem już jaka góra najlepiej na mnie wygląda.
Wiem też że spódnica nie rozkloszowana, choć na dole może być poszerzona aby od bioder do kolan wąska, wydłuża mnie.
Dlatego właśnie szukam określonego modelu.
:)
Poszukam tego ze zdjęcia na allegro. Tamten serwis przeglądam regularnie ale na prezentowany model jeszcze się nie natknęłam. Chociaż to jeszcze nie to...
znalazłam na allegro taki model:
image

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a może przejdź się do salonu, przymierz i szukaj juz konkretnego modelu sukni? bedziesz mogła poszukac skuteczniej :)

hmm.. gorset pod szyją przy 160? Rozkloszowany dół (typu rybka)? To są rzeczy dla osób które chcą się skrócić...(mówię to szczerze i bez złośliwosci)

do góry