Widok

Kupię Farage ale...

Wesele Temat dostępny też na forum:
Nie śpieszę się więc mogę szukać długo, za to chodzi mi o określony model, z drugiej ręki, taniej niż w salonie. (Dlatego z góry dziękuję dziewczynom które tu już sprzedają Farage. Te sukienki są przepiękne, ale już obejrzałam zdjęcia i nie są dla mnie.)
Otóż szukam modelu z przezroczystym gorsetem spinanym na karku, ramiona odkryte, dekolt nie. Dół najlepiej rybka ale niekoniecznie. Po prostu marzy mi się taki gorset.
Rozmiar sukni najlepiej żeby był 34-36 (do 38), na wzrost 160 cm.
Czekam cierpliwie na jakieś oferty.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hihi, mam nadzieję... ;D.
Te marszczenia na sukni z tyłu pogrubiają pupę.

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Życzę powodzenia w sprzedaży a właściwie to tylko cierpliwości, bo sprzeda się na pewno. :)
Jednak ja jestem zbyt niska żeby się do niej przymierzać a i fason nie do końca mi pasuje więc bez przekonania wchodzić w sukienkę w której i tak się zaplączę nie ma sensu. ;D
hehe... juz sie kilkakrotnie z dziewczynami z tej nazwy smialysmy ;) Kiecka jest naprawde ladna, ale nazwa to sie ktos nie popisal ;) Chociaz domyslam sie, ze wlasnie upiecie na karku chcieli w ten sposob podkreslic.
W kazdym razie mam taka do sprzedania, na ok 170cm + sredni obcas, rozmiar 38.

Ja p.... FAKTYCZNIE tak swój model farage nazwali! ((.))((.))
Ano, też mogłoby być.
Ale ta nazwa... chomonto...
chomonto?? ;)
wiazana na karku? to moze jednak Chomonto? Nadmiar koronek mozna wypruc... :)

Oj, no i właśnie o to mi chodzi. Tyle że o wersję z wiązaniem z tyłu na karku... No i teraz szukam tego w Trójmieście. Ech, i w rozmiarze na 160, 34-36... )w sumie ta ze zdjęć byłaby OK, gdyby była drugą wersją tego samego modelu).
znaczy tej z fotki, bo ta druga to
FARAGE model 2085
wklejam foto z allegro zeby było wiadomo o jaką suknię chodzi
image
image
image

jesli na tobie wyglądał ładnie to o to chodzi
Napisz dokąłdnie jaki to model i marka to poszukamy.....

A ta ostatnia suknia, którą pokazujesz, Dori jest szykowna ale też wysmakowana... a przynajmniej bardzo dobrze wygląda na zdjęciu ale... ja bym się bała kupować nieomal w ciemno, z Hong Kongu.
Odnośnie tych tasiemek z tyłu - na żywo wyglądały ładnie. Niemniej w wersji tego modelu który ja upatrzyłam sobie w salonie i mierzyłam, tył jest zasznurowany a sznurowanie biegnie od karku prez całe plecy. Dobre to wygląda.
Co do tego marszczenia na tyłku... Heh, sama byłam zaskoczona ale na szczupłej dziewczynie która mierzyła model jak z tego zdjęcia - wyglądało świetnie. A moja nieduża, płaska d... też wygląda dobrze.
Dori, dzięki za uwagi...

No to ja szukam takiego modelu i apeluję... jeśli ktoś wie o takim do sprzedania - ja jestem tutaj, gotowa kupić.
ładna sukienka
w sumie cene w wiekszosci tworzy utrzymanie firmy, reklamy,pracowników i calej marki :D
cos za cos niestety :)

ja trafiłam na allegro na taką - nieskromną, ale wg mnie ma cos w sobie......
http://www.allegro.pl/item229312735_sukienka_slubna_nowa_32_54.html

Sajwer napisał(a):

> A ta do której link wkleiłam, podoba się wam?
> Dla mnie jest OK też dlatego że jest elegancka i skromna a ślub
> mam cywilny...

mi się nie podoba wiązanie z tyłu ramiączek i stebnowanie na pupie..... Z przodu jest OK
Dodam też że jej cena w salonie to 3000 złotych.
Swoją drogą nieźle wywindowane są te ceny sukni.
A ta do której link wkleiłam, podoba się wam?
Dla mnie jest OK też dlatego że jest elegancka i skromna a ślub mam cywilny...
Góra od Farage to jest coś w sam raz dla mnie. Poza tym to jedyne w moim odbiorze które oglądane na żywo przechodzą zwycięsko knfrontację ze zdjęciami i wyobrażeniami.
A i jeszcze jedno jest plusem... Salon farage jest w Gdyni więc liczę na suknię z drugiej ręki od osoby mieszkającej niedaleko, tak bym suknię mogła obejrzeć.

Wiecie co... obejrzałam suknie na allegro i znalazłam ten model:

http://www.allegro.pl/item230501682_suknia_slubna_farage_2085_sliczna_.html#photo

Dla mnie to ideał bo wiem już że w praktyce dobrze w nim wyglądam (tylko ja w drugiej wersji tego modelu, z zapinaniem góry na karku). A w tym modelu z Allegro widziałam dziewczynę w Gdyni, jak go mierzyła. Wyglądała cudownie, zjawiskowo!
ładna ta suknia z allegro

Suknie o takim kształcie są też w Madonnie. O wiele ładniejsze niż w Farage...
do góry