Widok
Azura dzięki za cenne informacje. Moje dziecko do malutkich nie należy, więc chyba faktycznie muszę jeszcze raz przemysleć kwestię rozmiaru siedziska. W sklepie i internecie tak pięknie zachwalają ten wózek i podkreślają że siedzisko jest obszerne, że stwierdziłam że chyba mi się tylko wydaje, że dziecku może być ciasno. Dzięki za opinię, pozdrawiam!
Karcia, ja posiadam Muum, i powiem że jak z gondoli byłam super zadowolona, to ze spacerówki już nie koniecznie. Nie wiem czy widziałaś wózek na żywo, bo na zdjęciach to on jest piękny, ale jak się go poużywa to już nie koniecznie. Ma bardzo płytkie siedzisko ( domyślam się że w słoneczniej Hiszpanii nie myślą o kocykach, albo grubych śpiworkach). Ja tej zimy woziłam niemowlę, ale następnej to sobie nie wyobrażam :/ system składania oparcia też ma wiele do życzenia, budka jest mała i chroni przed słońcem tylko w pozycji siedzącej.
Wiem że nie prosisz tutaj o porady, ale szczerze...jeżeli miałabym się zdecydować na niego drugi raz, to bym go nie brała.
Wiem że nie prosisz tutaj o porady, ale szczerze...jeżeli miałabym się zdecydować na niego drugi raz, to bym go nie brała.