Widok

Kupię Pepti 2

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Każda ilośc za każdą cenę;)
moja pediatra zapisuje mi po 3 opakowania,mówi że nie może więcej... robię na mleku kaszkę, plus mleczko rano i do snu i tak co 3 tyg latam po recepty, pediatra przyjmuje w takich godzinach , że ciężko nam .
Możę ma ktoś na zbyciu mleko lub recepty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A nie możesz po prostu zmienić pediatry?
Ja mam jedną puszkę, dostałam, ale mój synio jeszcze 1 pije, mogę oddać
tak, tylko na kogo???Gdynia centrum
olusia gdzie mogłabym odebrać?
ja mieszkam w gdańsku głównym, a Ty skąd jesteś?
moja pediatra od razu dala mi ostatnio 10 puszek! bo dziecko ma 10 mies i mowie jej ze jedna starcza na niecaly tydzien. wiec zmien pediatre, bo mozna dostac taka recepte.
Anielkowamama niestety nie pomogę bo mieszkam w Gdańsku, Gdyni nie znam :(
kurcze jestem z Gdyni, możesz wysłać pocztą?przeleję należność za znaczek.
no muszę zmienić pediatrę, bo ogólnie nie jestem zadowolona , tylko nie wiem na kogo.
nam pediatra zapisuje jednorazowo nawet 10 puszek i nie ma z tym problemu ..moze faktycznie zapytaj innego lekarza
zmien na dr Pinkowska:) Jest swietna, my tez do niej nalezymy i moje dziecie tez pije Pepti:) Przychodnia Wzgorze na Legionow.
na pogórzu górnym dr Sas nie dośc ze jest świetną lekarką nie przepisuje odrazu antybiotyków i jest ludzka
no i tez nie mam problemu z receptaki Polcia też na peptii ale jeszcze 1 ciągniemy
moja pediatra jest ...
byłam dziś u niej znowu żebrać o receptę i oznajmiła mi że to ostatnia, więcej mi nie wypisze, bo dziecko skończyło 2 rok życia :o
i mleka nie potrzebuje../moje dziecko ma 1 rok i 4 miesiące,jest z 29 grudnia/ale Pani doktor oznajmiła,że liczy sie rocznikowo..
mała ma suche plamki przy i na uszkach, suche nadgarstki i rączki, ciągłe problemy z kupką...suche plamki pojawiające sie na nóżkach,rączkach i peckach, a usłyszałąm dziś że mam jej dawać mleko HA lub kupować pepti bez refundacji, bo ona nie może wypisać...
poprosiiłam o skierowanie do alergologa, bo do tej pory ona sama na to nie wpadła.zapisałąm sie do alergologa, wizyta bagatela 28 czerwiec :(
orientujecie sie czy jeśli pójdę prywatnie do alergologa, to ma on uprawnienia by wypisać mi receptę z zniżką?
Anielkowa ja mam dwie puszki,jak chcesz to odstąpię:)
Mogę Ci wysłać pocztą,prześlij mi adres na priv wiadom.

Mleczko jest do 16.02.2012 roku.

Mój już od 4 miesięcy pije zwykły bebilon więc mogę dać.
A co do pediatry,to jakas chora baba.Powinna przepisać tyle mleka ile potrzebujesz.
Jak małej zejdą wszystkie plamki powoli mozesz przechodzić na bebilon pepti ha,czyli po jednej miarce zwiększać,ale dopiero wtedy gdy buzia bedzie czysta,jezeli po ha pojawią się oznaki alergii niestety musisz odstawić.

Co do alergologa to nie wiem czy może wystawić receptę,wiem że dermatolog na pewno nie.
co za kretynka.... jak mozna tak male dzieci rocznikowo traktowac...

ona cos za bardzo sie obawia ze ktos sie jej przyczepi... moze co innego ma za uszami i sie boi kontroli .....
Jasne że chcę :) Dziękuję.Napisałam na maila.

Długo mnie nikt tak nie zdenerwował jak dziś moja pediatra :/
ja w mój wolny dzień jak zawsze biegnę po receptę i jeszcze łaska, a w karcie zdiagnozowała że małą ma AZS ,na dodatek małą cała wysypana :(
słyszałyście coś w tym temacie, że tylko do 2 roku życia lekarz może zapisywać mleko z zniżką???pozatym kurcze do 2 lat to nam duużo brakuje :(
muszę sie zabrać za zmianę przychodni, ale czytam ,że to nie takie proste, zmieniała któraś?
Pozdrawiam
o ja pierdziele co za glupia baba!!!!!!! Amelkowamamo
idziesz i mówisz że rezygnujesz z usług danej przychodni i przepisujesz si edo innej bez podawania nawet przyczyny albo wydadza Ci karte szczepien osobiście albo sa zobowiazani do przesłania jej do innej wskazanej przez Ciebie placówki
Ja wczoraj wziełam recepte na 6 puszek 2 jeśli chcesz odstąpie Ci ją ja jeszcze podaje bebilon pepti 1 za chwile chce przechodzic na 2 ale spokojnie ....:)

a swoja drogą kolezanki synek skonczył 2,5 roku i równiez dostaje bebilon peptii 2 bo jemu skaza pojawiła się po 2 roku życia a coś dziecko jesc musi skoro wszystko ma eliminowane !! i na pogórzu nikt jej łaski nie robi wrecz przeciwnie
OLI_AG- napisałam wiadomośc
Jutro na trasie spacerku chętnie oddam :) jesteśmy w kontakcie
do góry