Widok

Kupię fotelik 18-36kg

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Kupie zdjecia na zenia8@wp.pl oraz podajcie cene i gdzie ewentualnie odbiór
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://allegro.pl/fotelik-graco-junior-maxi-plus-15-36-10xgratisy-i2884723060.html

co myslicie o tym??
mam taki dla synka jest calkiem ok :)
ten fotelik ma ocenę w crash testach 1 czyli nie dość, że nie zapewnia bezpieczeństwa, to stwarza zagrożenie...

fotelik 15-36 to fotelik na lata, od 4 do 12 roku życia, więc nie ma co kupować używanego

polecam wybrać się do dobrego sklepu, wybrać fotelik z dobrą oceną w testach i przymierzyć do dziecka i do samochodu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Widziałam w sklepie ten Graco - totalna tragedia, jakby miał się rozpaść i sam plastik. Widząc go na żywo - nie wsadziłabym swojego dziecka! Już lepiej kupić używany renomowanej firmy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jaki polecacie??
image[/url]
image[/url]
taki, który pasuje do auta i dziecka :) wybierz się do sklepu i przymierzaj
No tak wiem ale tak pytam co macie
image[/url]
image[/url]
Myślę że cena jest znośna i marka też niczego sobie. Nie wiem jednak jak ta marka wypadła w testach
http://allegro.pl/show_item.php?item=2932944346&utm_source=okazje-allegro&utm_label=section4&utm_offer_id=64221
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam ten :
http://allegro.pl/sunshine-kids-monterey-isofix-adac-3-x-gratis-i2931423495.html
W testach z 2009 miał 4 * więc super wynik . Cena znosna a po za tym rosnie z dzieckiem -ma poszerzana przestrzeń na barki a na tym mi zależało .
Jak masz ochote możesz podjechac z samochodem i przymierzyć go sobie :)
Ma tez system kompatybilny z Isofix -ja w aucie nie mam ale szybciej zmienie samochód niż fotelik :)
w niedziele kupowalalm w akpolu dla córki ROMERA KID bo jest aktualnie wyprzedaz rocznika 2012 i zaplacilam cos ok 450zl, pani ze sklepu go polecala mowila ze wtestach wypada w miare ok, a i cena jk dla mnie byla dostepna. moze to cie zaintersuje, warto podjechac do sklepu i zobaczyc co jest ciekawego.
Gogos, w ogóle w testach nie wypadła, bo ich nie miała. Testuje się na własnym dziecku :(
Poszukałam i znalazłam - fotelik Kinder Kraft to podróbka Chicco Neptun. Chicco Neptun w testach bezpieczeństwa w 2009 r. uzyskał najniższą z możliwych ocen, bo się rozpadł. Coś tam poprawili, ale co i jak nie wiadomo, bo ponownych testów nie było.
Generalnie i od Kinder Krafta i od Chicco Neptuna trzymałabym swoje dziecko z daleka.
korekta - były nowe testy Chicco Neptuna, w 2012. Dostał 3 gwiazdki. Pytanie, na której wersji Neptuna jest wzorowany Kinder Kraft i ile warta jest podróbka? :)
Agnieszko, a ile wzrostu i ile kilogramów ma Twoje dziecko?
nawet jeśli to podróbka Neptuna to to nie to samo :) nawet inna tapicerka może negatywnie wpłynąć na bezpieczeństwo
18kg
102 cm
image[/url]
image[/url]
do góry