Widok

Kupie la sposa 5848

Kupię Temat dostępny też na forum:
Kupie sukienke- model la sposa 5848 na 170 cm wzrostu, rozmiar 36/38 monikapodjacka@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Beata-jestes niezastapiona.Czekam na odpowiedz kolezanki Dori-wczoraj mi przeslala jej zdjecie.Sukienka jest sliczna,ale jej wlascicielka sie nie odzywa,wiec jeszcze poczekam ze dwa dni.Jaka jest strona do tego niemieckiego portalu?Jej właścicielka jest Niemką?Jest tez propozycja Bogusi z Warszawy,ale wowczas tzreba by ja jeszcze troszke przerobic,bo jest za mala w biuscie.
Dla wszystkich chętnych do kupienia tej oto sukni od mojej znajomej podaję jej, czyli Marty namiary:

Jest to model "wiedeński"

martamilejska@poczta.onet.pl
nr gadu-gadu 4313549

Niedługo podam wam wszelkie info dot. wymiarów sukni a moze wkleje nawet foto Marty :)

No więc zaczynam wklejac zdjęcia Marty
P.S. Jak można zauważyć, model "wiedeński" to moim zdaniem ten ze zdjęcia katalogowego - z drobniutkimi kwiatuszkami na koronce

image
image
image
image

Jak tam Monia kupujesz model wiedeński ? :)
Czy ta sukienka od Bogusi jest w biuście dla Ciebie bardzo mała czy kwestia tylko paru cm? Ja swoją kupiłam minimalnie za małą ponieważ mam większą motywacje do schudniecią , a też idę do krawcowej ponieważ muszę ją skrócic.

Chyba Monika już sie umówiła na przymiarke z marta bo z tego co pisała to wymiary by idealnie pasowały

Aha - wymiary sukni Mary: ok.75 w pasie 90 w biuscie, wzrost to ok 175

Trzymajmy kciukasy za Monikę !!!! Oby wszystko pasował bo suknia jest cudna :)

Witam!Kupje sukienke od Marty!Jestesmy juz umowione,mam nadzieje,ze wszystko zakonczy sie pozytywnie!Suknia Bogusi byla dla mnie za mala w biuscie-ok 8 cm.Krawcowa proponowala wszyc zakladki,ale sukienka Marty tez mi sie podoba,choc nie ma ta ozdobnej koronki.Mysle,ze bede dobrze sie w niej czula.Pewnie bede musiala ja zwezic w pasie,ale to nie jest problem.

Dziekuje wszystkim za pomoc w poszukiwaniach!Jestescie niezastapione!
Życzę Ci wszystkiego najlepszego, napewno pięknie będziesz wyglądać , w tej sukience.
Kasik!Widzisz ja?
Niestety za mała ta suknia Marty :(

Sukienka Marty niestety nie pasowała na mnie.Mamy calkiem inna sylwetke.Wiec nadal poszukuje takiej sukienki!
Ta sukienka wygląda (niestety) dobrze tylko na zdjęciu z modelką.
Hej Monia!

Nie wiem czy ten wpis był ogólnie do wszystkich czy do mnie w szczególności. Jeśli rozważałabyś trochę inny fason dołu to zapraszam do mierzenia bo moja oferta jest znowu aktualna. Zdjęcia dla przypomnienia w poniższym wątku:

http://forum.trojmiasto.pl/read.php?f=11&i=69053&t=69053

Pozdrawiam!

Scully
do góry