Widok

Kupię

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny!Chętnie odkupię bluzeczki na długi rękaw i body dla córci w rozmiarze 74- 80. basia.gdansk@interia.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zapraszam do mnie. Co prawda większość dla chłopca, ale na samym dole jest kilka ubranek dla dziewczynki do rozmiaru 80.
Zapraszam tutaj:
http://picasaweb.google.com/100724889562102581308/UBRANKA#
image
image
Już wcześniej przeglądałam Twoje ogłoszenie ale niestety nie znalazłam rozmiarowo nic dla córci :(
Oj sorki, to nie wiedziałam :) Ale mam nadzieję, że coś fajnego znajdziesz u innych forumek :)
image
image
Też mam taką nadzieję, aczkolwiek jakiegoś zainteresowania nie ma :(
ja mam kilka bodziakow i bluzek ale nie mam czasu teraz zrobic foty wiec jezli do weekendu nic nie kupisz to ci wysle w week
basiu ja Ci przesle fotki. Ale zrobilabym je dopiero jutro bo Mala juz spi:( jesli mozesz przypomnij mi na maila, bo czasem mi sie zapomina;P
image
image
wysłałam zdjecia ;-)
image
image
jeszcze nie doszło :(
u mnie jest w wysłanych, więc na pewno za chwileczkę ;-)
image
image
NIEmam bodziaczkow niestety w takim rozmiarze ale popytam kolezanki ktore maja starsze dzieciatka moze beda cos mialy:-)Dzisiaj Basiu dalas mi zapytanie o cene wozeczka spaceroweczki to chce za niego140zl .jest naprawde w super stanie bo nie mialam okazji duzo nim jezdzic przeprowadzilam sie na wies i wiecej jezdzilam samochodem niz wozeczkiem,wiec on stoi i tylko mi zajmuje miejsce.Wysle zdjecie na maila :-))))
do góry