Widok

Kupię wózek Mutsy Urban Rider 3w1

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Zaczynam poszukiwać wózka mutsy, potrzebuję go na marzec ale może ktoś będzie się przymierzał do sprzedania to bardzo proszę o informację.
Odpada kolor czerwony bo wózek ma być dla synka:)
Najlepiej 3w1 czyli
Gondola
Spacerówka
fotelik

czekam na informacje.
Pozdrawiam
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej a moze byc innej firmy?
Nie, napisałam konkretny model jaki mnie interesuje.
image
Ja mam do sprzedania, ale samą gondolę w kolorze active black (ciemnoszarą)-też po synku. Sprzedam tanio. Jak byś była zainteresowana to daj znać, bo właśnie zamierzam wystawić ja na allegro. Mogę wysłać zdjęcia na maila.

Pozdrawiam,
Marta
Hania a na allegro nic nie ma?
Cześć dużo ciekawych ofert ma firma z Wrocławia która zajmuje się sprzedażą używanych wózków mutsy, ja kupiłam cały zestaw od nich i jestem zadowolona - wózek był jak nowy za połowę ceny sklepowej .
Dają na te wózki gwarancję.
moja kolezanka ma na sprzedaz http://forum.trojmiasto.pl/Wozek-Mutsy-Urban-Rider-gondola-spacerowka-dodatki-kolor-Team-New-Lime-t425583,1,161.html
no na allegro nie ma za dużo z 3miastam, ja chce osobiście odebrać żeby widzieć za co płacę:)
Interesują mnie zestawy z fotelikiem.
image
Haniu fotelik lepiej kupić nowy, będzie bezpieczniej... http://fotelik.info/pl/art/fotelik_samochodowy_nowy_czy_uzywany,28.html
up up
image
hej- sama mam ten wozek i jestem zadowolona, ale jeszcze nie sprzedaje. Moja przyjaciolka ma na sprzedaz - moge podeslac fotki meilem,tylko daj znac na meila: sylwia0122sylwia@op.pl
poproszę o fotki i cenę :)
hania.gda@gmail.com
image
Ja jak coś mam samą gondolę na sprzedaż.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Cześć!
Mam do sprzedania zielony Mutsy Urban Rider, moja sąsiadka już go reklamowała :) Wysyłam ci zdjęcia na maila, fotelik, tak, jak ktoś już pisał na forum, lepiej kupić nowy, ja miałam Maxi Cosi, mam do niego adaptery, więc jak dokupisz fotelik, to będziesz mogła go zamontować na ramie, jak np. dziecko zaśnie w samochodzie.
wózeczek kupiony :)
image
super,jaki kolorek?
do góry