Widok

Kupię wózek emmaljunge maksymalnie 2 letni 2 w 1

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
moze ktos ma na sprzedaz maksymalnie 2 letni wozek tej firmy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
emmaljunga edge duo combi, podwozie classic chrome ze skórzana rączką, granatowy, gondola uzywana lipiec 2015-listopad 2015, spacerówka grudzień 2015-kwiecień 2016. wózek zakupiony w salonie firmowym w gdańsku, nie żadne wysyłkowe sklepy, mam paragon, gwarancja jeszcze ponad rok (do lipca 2017). cena 3200 zł do niewielkiej negocjacji. wózek-jak nowy dodam jeszcze gondolę quadrolift. mam też adaptery do emmy do fotelika maxi cosi- koszt 150zł. uzywane też niecały rok.

proszę w razie zainteresowania o ewentualny adres mejlowy i numer tel, skontaktuję się z Państwem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
ile płaciliście za wózek? ja nie potrzebuje , ale sąsiadka szuka emmaljungi.
Do wózka mam paragon z kartą gwarancyjną, ceny można sprawdzić w internecie. albo kogoś na ten wózek stac albo, nie, używane przez 2 dzieci emmy, 4-5 letnie stoja nawet po 2500zł, ja sprzedaje wozek użytkowany wkoło bloku, po bulwarze i ew. sklepie, gondola 5 mies, spacerówka 5 mies. wózek jak nowy. Wózek sprzedaję 25 % taniej niż go zakupiłam, chociaż według mnie jego wartość nie uległa aż takiemu obniżeniu, za poł ceny a nawet 60% ceny szprzedawane są 4-5-6 letnie emmy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
spokojnie, ja tylko zapytalam :) spidziewakam sie zresztą takiej odpowiedzi :)
cóż, jakoś widzę 3 kolory , coffe, dark grey i black white...kolory ktorych chyba nikt nigdy nie kupuje i raczej jak kupi to nigdy tego nie sprzeda, navy jest uniwersalny i nie spotkasz go w takiej cenie. zresztą, albo kupujesz emmę, bo wiesz co to za wózek, albo kupujesz, dla szpanu, lansu, czy czego tam, żeby pokazac , że masz kase, wtedy kup sobie z wyprzedaży. jakby byl wyprzedażowy pink tez byś pewnie dla synka kupila, byle się pokazać? a nt sklepów wysyłkowych się nie wypowiadam, tak istotne rzeczy jak wozek kupuję w sklepach firmowych bezposrednio, nie w wysyłkowych super promocjach. ale co tam kto lubi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
co do drugiego linku- pierwsze słysze o takim sklepie, nie sądzę by miał az taki asortyment tyle podwozi i kolorów, nawet w sklepie firmowym czeka sie około 2 mies na wózek....no i trzeba odebrac osobiscie...zresztą, po co udzielaja sie osoby, które nie są zainteresowane kupnem? mam paragony, gwarancję, fakturę, księgę obslugi emmaljungi ok 200 stron... a co do wózków w komisie, to już w ogóle się nie wypowiadam, dla mnie możecie nawet od bezdomnego kupować, oni też z róznymi wózkami się prowadzają. samochód tez można kupić w komisie, można od osoby prywatnej, z pierwszej ręki, salonowy, z karta gwarancyjną. różnica w cenie będzie kolosalna. każdy wybiera to co lubi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 8
Widziałam bardzo ładny wózek tej firmy w komisie w rumi. W bardzo dobrym stanie na Facebooku są zdjecia
no i pewnie najwięcej do powiedzenia mają osoby jeżdżące camarelo d*perelo itp. klasą wózków. w końcu każdy wątek o wózkach lepszej klasy kończy się tak samo.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
My akurat mielismy emmaljunge przez wiele lat wiec wiem ze to bardzo dobre wozki.
a na kiedy jest potrzebny?
ja mam na sprzedaz smart duo combi tyle że starszy niż 2 lata, używany przez 1 dziecko (przez ok 2 lata), kolor śliwkowy, w zestawie gondola, spacerówka, parasolka, torba spiwor caloroczny , 1300 zł
Tak się składa, że salon firmowy w Sopocie, również ma tą wyprzedaż. Zestaw: wózek (gondola i spacerówka), torba, śpiworek, parasolka, można zakupić za 3500. Nie trzeba czekać 2 miesięcy.
Kupiliśmy w tej cenie NOWY wózek w pięknym jasnoszarym kolorze, do tego akcesoria udało się wybrać pod kolor.

Pani od granatowego wózka - rozumiem chęć sprzedaży swojego wózka, ale poziom Pani wypowiedzi świadczy braku kultury...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki dziewczyny za odzew..szukam najlepiej na kolach zwrotnych..mam jeszcze troche czasu;)
na kiedy Pani potrzebuje bo mamy na kolach obrotowych z 2015 i jaki kolor Pania interesuje chlopiecy tez moze byc?
kolor mi obojetny...byle nie roz;) prosze dac mi na siebie jakis namiar...albo moze wysle mi pani zdjecia na :
kalina.kalkowska@o2.pl
z gory dziekuje
do góry