Widok

Kupię wózek - spacerówkę

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Jak w temacie :) Najchętniej z pompowanymi kołami i rozkładaną do pozycji leżącej :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
potrzebujesz tego wozka na lato czy na zime
na teraz :)
osobiscie to ja nie polecam spacerowki na pompowanych kołach bo te wozki sa ciezkie. jesli trzeba gdzies podjechac pod gorke to masakra. Moja siostra ma taki i kupilem jej teraz taka zwykła spacerowke parasolke. Taka spacerowka to czy do samochodu czy do autobusu czy przeniesc a taka na pompowanych kołach jest ciezka i do samochodu sie zazwyczaj nie miesci, a i czy do sklepu na zakupy to tez ciezko gdziekolwiek było wejsc. a ile twoja pociecha ma miesiecy.
Niedawno skończyła roczek, wzasadzie to ta spacerówka jest nam potrzebna na wakacyjny wyjazd, bo na co dzień mamy spacerówke z wózka wielofunkcyjnego (jest strasznie ciężka, wielka i wiele zachodu jest przy jej składaniu żeby wsadzić do bagażnika), myslalam o pompowanych kołach bo jak mała by mi w wózku zasnęła to mniej by ją wytrzęsło :)
ale te spacerowki z pompowanymi kołami sa takie jak te w wozkach wielofunkcyjnych i na dodatek sporo kosztuja. Ja kupiłem chrzesniakowi na allegro za 150 zł na kołach piankowych.
A jaki dokładnie wózek z allegro kupiłeś?
JA MAM DO SPRZDANIA SPACERÓWKĘ STRASZNIE LECIUTKĄ MOJ TEL.502 958 034 LUB E-MAIL RENATKA745@WP.PL
Renatka, wysłałam Ci maila
Może jeszcze ktoś chce odsprzedać wózek?
podbijam
Mam do sprzedania spacerówkę - parasolkę. Jeśli jesteś jeszcze zainteresowala to proszę o kontakt na GG: 3600831 :)
Moja cena 150 zl, cena sklepowa 300. Do spacerówki dokładam ochraniacz na nóżki, parasolkę oraz folię przeciwdeszczową.
Wózek jest sprawny, ale ma malutki uszczerbek...mianowicie taki że jest wyłamany "ząb" przy zatrzasku od szelek (nam to nie przeszkadzało)
spacerowka na pompowanych kołach wcale nie jest ciężka:P(mam na mysli spacerowke z wozka dwufunkcyjnego)
wrecz przeciwnie-wjedzie doslownie wszędzie i wlasciwie jedzie sama,mozna pchac nawet tylko palcem:P
image
justi - tu chodzi nie o to, ze latwo sie prowadzi, tylko o to, ze jest ciezka do dzwigania, jak ktos musi po schodach targac wozek, to dla niego kilka kg w jedna czy w druga strone, to jest bardzo duzo!

moim Roanem swietnie mi sie jezdzilo, prawie sam jechal po chodnikach i wertepach, ale jak mialam go nosic po schodach, to wolalam wymienic na inna spacerowke!
image
image
Tez mam ten problem. W mojej Ballerinie spacerówka mnie dobija, bo jest po 1 ciężka, po 2 beznadziejna z wyglądu :( tez chciałabym kupić coś innego.
Pablo co to za spacerówka na tych piankowych kołach?
a w mojej Ballerinie spacerówke prowadzi sie tak samo lekko jak w wersji z gondolą:D
image
co do targania po schodach to praktycznie wiekszosc wozkow ciezko wtargac np na 3 pietro,ale zdecydowanie latwiej bylo mi wniesc ballerine niz np coneco.mialam okazje sprawdzic wnosząc u brata.
image
ps:napisalam o prowadzeniu,gdyz niejaki pablo pisze,ze wozkiem z pompowanymi kolami ciezko wjechac np pod gorke.bzdura totalna.wlasnie na pompowanych wjedzie sie wszedzie i to bez problemu.
image
dokładnie tak jest jak pisze justi.

pompowane koła sa zdecydowanie lepsze od innych wynalazków typu małe plastikowe kółeczka.
Na pompowanych kołach wjedzie się wszędzie, niestety nasze chodniki nie są najlepszej jakości, a co dopiero pojechać na spacer do lasu
Przerabiałam wózki z dużymi kołami i małymi jak w parasolkach i jeśli chodzi o komfort jazdy to zdecydowanie duże koła. Moze faktycznie do autobusu czy wnieść jest łatwiej lekki z małymi kółkami, ale co by nie było wózek więcej się prowadzi niż nosi ;)
https://www.facebook.com/groups/200268143516906/?fref=ts

Zapraszam grupa zamknięta, sprzedaż ubranek dziewczęcych
ja mam teraz coneco trapera i jest o 5 kg lzejszy niz roan :P
ma piankowe, dosc male kola, ale jezdzi mi sie nim super, nie tak lekko jak Roanem, ale tez nie narzekam!
image
image
polecam taka spacerowke parasolke jest swietna super sie prowadzi ni i leciutka
http://allegro.pl/item708339699_komfortowa_spacerowka_uni_baby_luck_waga_8_2_kg.html
imageimage
[url=http://www.suwaczki.com/][img]http://w
Sprzedam Wózek firmy tako natalia wielo funkcyjny na amortyzatorach za 350 zł
Jeżeli jest ktos zainteresowany pisac na meila Patula1912@wp.pl
link do wozka http://litgraf.home.pl/wozki_zaak/natalia_32/NATALIA-20C.jpg
do góry