Widok
Kupię zimowe spodnie na szelkach lub kombinezon rozmiar ok 80cm i buty
1. Kupię zimowe spodnie na szelkach z kurtką lub bez.
Ewentualnie może być kombinezon rozmiar ok 80cm.
2. Kupię kozaczki lub inne butki na zimę (jeszcze nie wiem jaki rozmiar, muszę zmierzyć stopę).
PS. Jak szybko rośnie stopa ok półrocznemu dziecku???
Czy jedne buty wystarczą czy raczej ze dwie pary trzeba - większe i mniejsze?
3. Kupię usztywniane butki do nauki chodzenia.
Ewentualnie może być kombinezon rozmiar ok 80cm.
2. Kupię kozaczki lub inne butki na zimę (jeszcze nie wiem jaki rozmiar, muszę zmierzyć stopę).
PS. Jak szybko rośnie stopa ok półrocznemu dziecku???
Czy jedne buty wystarczą czy raczej ze dwie pary trzeba - większe i mniejsze?
3. Kupię usztywniane butki do nauki chodzenia.
maritiki@op.pl
Ewela ja zamówiłam z quelle kombinezonik 2 częściowy. Cena przestępna 90,00 + koszt przesyłki 12,50. Czekam na przesyłkę.
Podam linka do tego kombinezonu
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_kinderwelt/navi_2/navi_6/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xOCYmZmhfc2Vjb25kaWQ9cGxfMjQ5NDUyJmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9MTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3BsJTJmcGxfUEwlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsX3BsXzE4ODklN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsX3BsXzE4ODlfcGxfMjMyNCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcGxfcGxfMTg4OV9wbF8yMzI0X3BsXzIzNjclN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-249452/index.html
Podam linka do tego kombinezonu
http://www.quelle.pl/pl/q4r/neu_kinderwelt/navi_2/navi_6/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJmZoX3ZpZXdfc2l6ZT0xOCYmZmhfc2Vjb25kaWQ9cGxfMjQ5NDUyJmZoX2xpc3Rlcl9wb3M9MTAmZmhfbG9jYXRpb249JTJmJTJmcXVlbGxlX3BsJTJmcGxfUEwlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsX3BsXzE4ODklN2QlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdicXVlbGxlX3BsX3BsXzE4ODlfcGxfMjMyNCU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXMlM2MlN2JxdWVsbGVfcGxfcGxfMTg4OV9wbF8yMzI0X3BsXzIzNjclN2QmZmhfcmVmdmlldz1saXN0ZXI=/m-249452/index.html
www.ajka.com.pl - nauka jazdy konnej, spacerki dla dzieci na kucach
Elewa,
Mam BUTY zimowe brązowe COOLCLUB
Buty skórzane, w środku „baranek”, prawy but przetarty od wewnątrz na pięcie, wymienione rzepy
Rozmiar 22
Cena – 10 zł
Oraz
Buty zimowe zielone ortalionowe
W środku „baranek”, buty rozpinane z tyłu do połowy, zapięcie na rzepa
Rozmiar 22
cena – 5 zł
Gratis kapcie COOLCLUB w tym rozmiarze ;-)
Mam też buty usztywniane, założone dosłownie kilka razy, rozmiar sprawdzę jutro – oddam gratis do butów zimowych ;-)
Jeśli jesteś zainteresowana pisz na maila - beatarutkowska1@wp.pl
Mam BUTY zimowe brązowe COOLCLUB
Buty skórzane, w środku „baranek”, prawy but przetarty od wewnątrz na pięcie, wymienione rzepy
Rozmiar 22
Cena – 10 zł
Oraz
Buty zimowe zielone ortalionowe
W środku „baranek”, buty rozpinane z tyłu do połowy, zapięcie na rzepa
Rozmiar 22
cena – 5 zł
Gratis kapcie COOLCLUB w tym rozmiarze ;-)
Mam też buty usztywniane, założone dosłownie kilka razy, rozmiar sprawdzę jutro – oddam gratis do butów zimowych ;-)
Jeśli jesteś zainteresowana pisz na maila - beatarutkowska1@wp.pl