Widok

Kurcze pieczone

Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Czy gdzieś w Gdańsku (Wrzeszcz) można jeszcze zjeść kurczaka z rożna? :) Markety odpadają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kurcze pieczone

no i gdzie złapałeś tego kurcze pieczone ?? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A no właśnie nie znalazłem.. dziwne bardzo, że nie ma takiego miejsca. Sądzę, że nie jestem jedyną osobą, która czasami miałaby ochotę na tego typu jedzenie :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
W oliwie na przeciwko pętli od strony droszyńskiego. Taka Pani wystawia rożno przy domu i kto wie ten przychodzi po kurczaka. Ilośc ograniczona. a schodzi jak swieze bułeczki :)
KOLO "KWADRACIAKA" NA KONCU KOSCIUSZKI KIEDYS BYLO
i dalej jest :)
polecam na kolobrzeskiej na przymorzu
Znam dwie "budy" gdzie sprzedają kurczaka z rożna w okolicach Wrzeszcza. Pierwsza ul Czerwony Dwór (obok nowo wybudowanej biedronki na przeciwko obuwniczego). Druga przy dworcu SKM Żabianka od strony ul. Subisława.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kurcze pieczone

:) "...sprzedają ... w okolicach Wrzeszcza: pierwsza ul Czerwony Dwór ... druga przy dworcu SKM Żabianka"
~Gda udał ci się dowcip :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdańsk ul. Partyzantów parking przy parku rewelka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
poza marketami (w piotrze i pawle kurczak po 13zł/szt.) jest buda koło parkingu strzeżonego na partyzantów - naprzeciwko straży pożarnej. tam chyba 17-18zł za sztukę, ale nie probowalem jeszcze wiec nie polece. a ten z piotra i pawła jest zwykle bez smaku a czasem wręcz wysuszony na wiór i bez sałatki i popity nie da rady go zjeść
Przepyszne soczyste kurczaki z rozna są od niedawna w Gdańsku w Pasażu Królewskim od strony Lotu.Super przyprawione i zawsze swieżutkie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
potwierdzam pycha w gdańsku przy locie ,PASAŻ KRÓLEWSKI ;
Ja także potwierdzam, kurczaki przy locie są super, nigdy nie trafiliśmy na przesuszonego czy zbyt pikantnego.

I cena także w porządku.

Polecam
polecam , najlepsze w trójmieście przy LOCIE .

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

do góry